Εφημερίδα Κοινωνική

Απίστευτο περιστατικό: Πήγε για εξετάσεις στο Κρατικό Νίκαιας και… οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου!

 Breaking News

Απίστευτο περιστατικό: Πήγε για εξετάσεις στο Κρατικό Νίκαιας και… οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου!
09 Οκτωβρίου 2019

Ένα απίστευτο περιστατικό εξελίχθηκε μέσα στο Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας μας, όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (4 Οκτωβρίου), όταν ο Θ.Τ. 63 ετών, μετέβη στο Νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Κατά την διάρκεια της εξέτασης, ο γιατρός διαπίστωσε ύποπτη συμπεριφορά, ενώ και τα στοιχεία του δεν τα έδινε ξεκάθαρα. Απαντούσε περίεργα και δημιούργησε θέμα στη βάρδια. Ο γιατρός ενημέρωσε το προσωπικό του νοσοκομείου, που με τη σειρά του ειδοποίησε την Ελληνική Αστυνομία. Άλλωστε στο Κρατικό της Νίκαιας έχουν πρόσφατη εμπειρία από ανάλογα περιστατικά, καθώς από… «περίεργη συμπεριφορά», οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου έφεραν στο φως την υπόθεση της παράνομης υιοθεσίας που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση, δεν δίστασαν να απευθυνθούν στις Αρχές. Και καλά έκαναν, καθώς η εξέλιξη τους δικαίωσε.

Όταν οι αστυνομικοί του Τ.Α. Νίκαιας πήγαν στο νοσοκομείο και συνέλαβαν τον άστεγο ασθενή, διαπίστωσαν στην πορεία, από τον έλεγχο των στοιχείων του ότι ο συγκεκριμένος ήταν διωκόμενος από το 2018 και εις βάρος του είχε βγει βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Ναυπλίου το οποίο είχε αποφασίσει τη σύλληψή του για ληστεία, βιασμό και ανθρωποκτονία! Το Τ.Α. Νίκαιας συνέταξε δικογραφία εις βάρος του και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά. 

Η όλη υπόθεση ήταν κάτω από την ευθύνη της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά και του Διευθυντή κ. Νικηφόρου Παπαγεωργίου.

*Της Χριστίνας Μπιτάδου 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ