Εφημερίδα Κοινωνική

Απέραντη χωματερή το νεκροταφείο Σχιστού – Τι απαντά ο Κυρίτσης

Απέραντη χωματερή το νεκροταφείο Σχιστού – Τι απαντά ο Κυρίτσης
17 Οκτωβρίου 2019

Ντροπή προκαλούν για ακόμη μία φορά οι εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από το νεκροταφείο Σχιστού, το οποίο έχει μετατραπεί σε χωματερή.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr (σ.σ.το Σαββατοκύριακο), τα σκουπίδια και τα μπάζα έχουν κατακλύσει τους διαδρόμους του νεκροταφείου. Όπως καταγγέλλει, την κατάσταση αυτή την αντικρίζει τουλάχιστον το τελευταίο εξάμηνο, ενώ σκουπίδια και μπάζα βρίσκονται και ανάμεσα στους τάφους.

Το enikos.gr, επικοινώνησε με τον διευθυντή του νεκροταφείου Φίλιππο Κυρίτση, ο οποίος παραδέχθηκε το γεγονός. Όπως είπε ο κ. Κυρίτσης, κατανοεί την δίκαιη αγανάκτηση του κόσμου και πως αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχουν χρήματα προκειμένου το νεκροταφείο να μισθώσει κάποια υπηρεσία για την αποκομιδή τους.

Ο κ. Κυρίτσης τόνισε επίσης ότι η κατάσταση αυτή επικρατεί τα τελευταία δύο χρόνια στο νεκροταφείο καθώς καθημερινά συσσωρεύονται επιπλέον μπάζα. Παράλληλα εκτίμησε ότι, τις επόμενες μέρες θα δοθεί λύση (δεν είπε πώς…)   και θα γίνει η αποκομιδή, ενδεχομένως και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

1

 

 

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ