Εφημερίδα Κοινωνική

Της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ το «ανάγνωσμα»…

Της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ το «ανάγνωσμα»…
04 Σεπτεμβρίου 2019

-Το ποσό των 620 ευρώ δαπάνησε ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας για την τελετή ορκομωσίας της νέας Δημοτικής Αρχής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου. Την απόφαση βρήκαμε αναρτημένη στη Διαύγεια και το ποσό πάει στη παροχή υπηρεσιών ηχητικής φωτιστικής και τεχνικής κάλυψης της τελετής.

-«Λόγω έλλειψης προσωπικού της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου, παρακαλούμε τους εφημερεύοντες καθηγητές όπως κάνουν ενδελεχή αυτοψία στο σχολικό κτίριο και να ενημερώσουν τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση εάν υπάρχουν πιθανές ζημιές». Η παραπάνω απίστευτη οδηγία στάλθηκε στις 22 Ιουλίου, λίγες ημέρες μετά τη σεισμική δόνηση στο λεκανοπέδιο της Αττικής, από τη δημοτική αρχή Νίκαιας – Ρέντη στα Γυμνάσια και Λύκεια του δήμου.

-Την έγκριση της δαπάνης και τη δέσμευση πίστωσης ύψους συνολικού ποσού 35.000,00 ευρώ, για Εκπόνηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Β.Α.Κ.) Δήμου Περάματος – ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ έδωσε με υπογραφή του ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Καραγιαννάκης Παναγιώτης. Τα 4.100,05 ευρώ αφορούν το έτος 2019 και τα υπόλοιπα 30.899,95 ευρώ το 2020.

-Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/ Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή σαράντα πέντε (45) συνολικά Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ανδρών – γυναικών), με εφαρμογή συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων. H προκήρυξη εκτός των άλλων, έχει αναρτηθεί και στη Διαύγεια (ΑΔΑ: 1ΝΧ4653ΠΩ-ΦΓΘ), από όπου μπορούν να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι.

-Το Υπουργείο Εργασίας προχωρά στην ανάθεση για παροχή υπηρεσιών υποστήριξης 5ψήφιου αριθμού SMS για τις ανάγκες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Την υλοποίηση αναλαμβάνει εταιρία με έδρα την Κρήτη.

-Την Κατανομή ποσού συνολικού ύψους 4.715.659,00 €, στους δικαιούχους Δήμους της ως αντισταθμιστικό όφελος από τη λιμενική και εμπορευματική δραστηριότητα της ΟΛΠ Α.Ε, περιλαμβάνει απόφαση που υπογράφει ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος. Τα ποσά διατίθενται στους δικαιούχους Δήμους για την κάλυψη είτε λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους είτε για επενδυτικές τους δραστηριότητες και έργα και θα αποδοθούν με χρηματική εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Η κατανομή γίνεται ως εξής:

diaugeia

 

 

 

 

-Δημοσιεύτηκε η απόφαση ανάθεσης του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη για την παροχή υπηρεσίας που αφορά την «Διαγράμμιση οδοστρωμάτων», με διάρκεια ενός έτους, σε εταιρεία στην Ελευσίνα, έναντι του ποσού των 11.164 ευρώ.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ