Εφημερίδα Κοινωνική

Στη μεγάλη οικογένεια του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς o Ιωάννης Παρασκευάκος

 Breaking News

Στη μεγάλη οικογένεια του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς o Ιωάννης Παρασκευάκος
04 Σεπτεμβρίου 2019

Στην μεγάλη οικογένεια του Διεθνούς Ιδρύματος Σαλαμίς εντάχθηκε ο καταξιωμένος διεθνώς Έμπορος κ.Ιωάννης Παρασκευάκος. Ο κ.Παρασκευάκος με την εταιρεία του έχει ασχοληθεί με εισαγωγές από Χιλή, Νότια Αφρική, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία, Αίγυπτο, Τουρκία, Ισπανία και Ολλανδία , είναι εκπρόσωπος των μεγαλύτερων γεωργικών συνεταιρισμών της Ελλάδος, όπως ΕΑΣ Ξάνθης, Ζευς Α.Ε. , Α.Σ. Ράχης Ολύμπου, Βελβεντού Κοζάνης, ΑΣΟΠ Δράμας Χυμοί Ροδιού, Α.Σ Αγρινίου και πολλές άλλες εταιρείες , εκλεγμένος εκπρόσωπος της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς.

Εκπροσωπεί το ΕΒΕΠ στην Περιφέρεια Αττικής, στην επιτροπή που έχει σα σκοπό την παροχή γνώμης, στα πλαίσια της έκδοσης της απόφασης της περιφέρειας, για να επιμεριστεί ο μέγιστος αριθμός αδειών ΕΔΧ στο Υπουργείο Μεταφορών.

Συμμετέχει στην εκτιμητική επιτροπή περί ανωνύμων εταιρειών, για την αύξηση του μετοχικού τους κεφαλαίου.

Είναι εκπρόσωπος του ΕΒΕΠ σε διάφορες πρεσβείες, όπως δε και σε άλλα θεσμικά φόρα της χώρας μας.

Είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών.

 

 

To ίδρυμα επιθυμεί να διατηρήσει ζωντανή την Ιστορική μνήμη της Σαλαμίνος, να κάνει συνειδητή την οικουμενική διάσταση του Ελληνισμού και να προβάλει τη συμβολή του Ελληνικού πολιτισμού στην εξέλιξη του Παγκόσμιου πολιτισμού, έτσι ώστε το παρελθόν να είναι σημείο αναφοράς για τη διαμόρφωση του παρόντος και του μέλλοντος και η σύγχρονη σκέψη να εμπνευστεί από το ελληνικό πνεύμα των Σαλαμινομάχων, που θυσιάστηκαν για την Ελευθερία την Δημοκρατία και τον Πολιτισμό.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ