Εφημερίδα Κοινωνική

«Μυστικά» της… κρύπτης – Αποφάσεις, διαγωνισμοί, αναθέσεις έργων

«Μυστικά» της… κρύπτης – Αποφάσεις, διαγωνισμοί, αναθέσεις έργων
18 Σεπτεμβρίου 2019

Έτσι εξηγείται το υπερ-θέαμα της Αρμάτας

Η εταιρεία Φ.ΝΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε ανέλαβε να τροφοδοτήσει το Δήμο Σπετσών με τα βεγγαλικά για την φετινή Αρμάτα. Η εταιρεία έχει πείρα 4 γενεών στα πυροτεχνήματα και είχε αναλάβει και τα πυροτεχνήματα των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004. Επίσης, είναι βραβευμένη σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Πυροτεχνημάτων το 2017 στη Γαλλία. Κάθε χρόνο δουλεύει για την Αρμάτα, τα Μιαούλεια αλλά και τα Μad awards! Ορθή επιλογή!

Θα μας «αλλάξει τα φώτα»

Η εταιρεία ΤΡΙΟΔΟΣ ΑΕ, όπως προέκυψε από ηλεκτρονικό διαγωνισμό είναι η ανάδοχος για είδη ηλεκτροφωτισμού. Ο Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας θα της καταβάλλει 97.860,80€ για υλικό που αφορά την συντήρηση και αναβάθμιση των παιδικών χαρών. Η ΤΡΙΟΔΟΣ Α.Ε., πρόσφατα, έχει αναπτύξει το HeliosTree, ένα καινοτόμο σύστημα τοποθέτησης των φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, το οποίο και πρόκειται να προμηθεύσει και να εγκαταστήσει το Helios Tree αρχικά στην ελληνική αγορά και έπειτα στο εξωτερικό.

Και αρχαία… στον Φιλόδημο

Περί έγκρισης Υποέργου 2 «Αρχαιολογικές εργασίες-Σωστικές εργασίες» που αφορούν στην Πράξη με τίτλο «Επισκευή και Συντήρηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Μαραθώνος» και συνολικού προϋπολογισμού Πράξης κλήθηκε να αποφασίσει ο Δήμος Μαραθώνα. Φάκελος του έργου που έχει υποβληθεί στο Υπουργείο Εσωτερικών στα πλαίσια του Προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ» θα συμπληρωθεί ώστε να ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί μέχρι ποσού 600.000 ευρώ. Δαπάνες που δεν είναι επιλέξιμες από το Πρόγραμμα ή υπερβαίνουν το όριο της χρηματοδότησης θα καλυφθούν από ιδίους πόρους του Δήμου Μαραθώνος.

Βλάβες «εκτός προγραμματισμού»

Η διεύθυνση τεχνικών έργων της Αντιπεριφέρειας Νήσων ενέκρινε το από 21-03 2019, πρωτόκολλο διαπίστωσης βλαβών από ανώτερη βία για το έργο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΔΑ ΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΦΗΣ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΩΝ (ΧΥΤΥ) ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥ ΧΥΤΥ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ», αρχικής συμβατικής δαπάνης 2.989.325,29 €(με Φ.Π.Α), αναδόχου ΖΙΤΑΚΑΤ ΑΤΕΒΕ.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ