Εφημερίδα Κοινωνική

Έφτασε τα 23.000 μέλη ο Ολυμπιακός και συνεχίζει

Έφτασε τα 23.000 μέλη ο Ολυμπιακός και συνεχίζει
10 Σεπτεμβρίου 2019

Εδώ και χρόνια από τον Ολυμπιακό επισημαίνουν πόσο σημαντική είναι η βοήθεια του κόσμου προκειμένου να παραμένει ο Ερασιτέχνης σε υψηλό επίπεδο και να κάνει πρωταθλητισμό. Η οικονομική ενίσχυση που παρέχουν οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά έχει αποδειχτεί πως είναι πολύ σημαντική προκειμένου να τα τμήματα των «ερυθρόλευκων» να κατακτούν τρόπαια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Και είναι αλήθεια πως μέχρι τώρα ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό του Ερασιτέχνη και στηρίζει την προσπάθεια που γίνεται για να πρωταγωνιστεί η ομάδα εντός κι εκτός συνόρων.

Ήδη μέχρι στιγμής ο Ερασιτέχνης έχει φτάσει τα 23.000 εγγεγραμμένα μέλη. Ο αριθμός μεγαλώνει συνεχώς με τον κόσμο να δείχνει έμπρακτα τη στήριξη του στην ομάδα του Πειραιά. Ο πρώτος στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να φτάσουν τα 25.000 μέλη κάτι που μοιάζει εφικτό με το ρυθμό που αυξάνεται ο αριθμός.

Ο μεγάλος στόχος είναι ο Ερασιτέχνης να φτάσει τα 30.000 μέλη. Δεν είναι κάτι ανέφικτο, αλλά σίγουρα είναι κάτι που θα δώσει πολύ μεγάλες ανάσες στα τμήματα του Ερασιτέχνη.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ