Εφημερίδα Κοινωνική

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει
28 Αυγούστου 2019

*Αύριο Τετάρτη 28/8/2019 είναι η τελευταία και καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής των σωματείων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

*Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ενημερώνει ότι γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα προπονήσεων των σωματείων στο γήπεδο Ποδοσφαίρου ΣΕΦ, το οποίο ισχύει μέχρι και την Δευτέρα 2/9/2019 και το οποίο είναι αναρτημένο στην γραμματεία της Ένωσης και στο γήπεδο ΣΕΦ.

Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημερώνει

Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-20 του Ερασιτεχνικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πειραιά ενημερώνουμε τους εν ενεργεία και μη εν ενεργεία Διαιτητές ότι το Σάββατο 7/9/19 θα πραγματοποιηθούν τα αγωνιστικά τεστ και οι γραπτές εξετάσεις όλων των Διαιτητών της ΕΠΣΠ (εξαιρούνται όσοι Διαιτητές συμμετείχαν και θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις της ΚΕΔ/ΕΠΟ) , έτσι ώστε η ΕΔ/ΕΠΣΠ να καταρτίσει τους νέους πίνακες Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 4ης ,5ης, και 6ης κατηγορίας Περιόδου 2019-20 σε συνέχεια του Κανονισμού Διαιτησίας και σε πλήρη εφαρμογή του ισχύοντος καταστατικού μας.

Η ύλη των γραπτών εξετάσεων προέρχεται από τους ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2019-20 που έχουν αναρτηθεί στο site της ΕΠΟ .

Διαιτητές που δεν θα συμμετάσχουν στις παραπάνω εξετάσεις δεν θα έχουν δικαίωμα αξιολόγησης και συμμετοχής τους για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-20 στα νέα Πρωταθλήματα της ΕΠΣΠ.

Για την συμμετοχή στις εξετάσεις ΟΛΟΙ οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν στην ΕΔ/ΕΠΣΠ τα κάτωθι:

1.Αίτηση (θα τους δοθεί από την ΕΔ)

2.Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου

3.Οφθαλμολογική εξέταση από Δημόσιο Νοσοκομείο η ιδιώτη γιατρό με σχετικές γνωματεύσεις οπτικής οξύτητας-αντίληψης χρωμάτων.

Για τους Εν Ενεργεία Διαιτητές-Βοηθούς ( ΜΟΝΟ ) και Τέστ Κοπώσεως – Υπέρηχο καρδιάς με γνωμάτευση από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

07.15’ Προσέλευση

07.15- 08.15 Κατάθεση Δικαιολογητικών

08.30-10.00 Αγωνιστικά τεστ

10.15 – 10.45 Χαιρετισμός από Πρόεδρο ΕΠΣΠ και ΕΔ/ΕΠΣΠ

11.00 – 12.30 Γραπτές εξετάσεις

Ο τόπος διεξαγωγής του σεμιναρίου είναι το Γήπεδο ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ-Σ.Ε.Φ.

ΕΘΝΑΡΧΟΥ ΜΑΚΑΡΙΟΥ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ 185 47

Επίσης ενημερώνουμε τους Εν ενεργεία Διαιτητές τα κάτωθι:

-Κωλύματα για τους αξιολογημένους διαιτητές θα πρέπει να στέλνονται έγκαιρα στο [email protected] -Κωλύματα για τους μη αξιολογημένους διαιτητές θα πρέπει να στέλνονται έγκαιρα στο [email protected] .

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ