Εφημερίδα Κοινωνική

Σκότωσε τον σύζυγό της ενώ κοιμόταν – Σχεδίαζε την εξόντωσή του μήνες πριν

Σκότωσε τον σύζυγό της ενώ κοιμόταν – Σχεδίαζε την εξόντωσή του μήνες πριν
04 Ιουλίου 2019

Επτά χρόνια μετά συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία του 44χρονου σωματοφύλακα στο Αιγάλεω. Την πεποίθηση ότι η γυναίκα που κάθεται στο εδώλιο, κατηγορούμενη για τον φόνο του συζύγου της, είχε σχεδιάσει και προμελετήσει το έγκλημα τρεις μήνες πριν το διαπράξει εξέφρασε στην αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας. Ζήτησε έτσι την ενοχή της για ανθρωποκτονία από πρόθεση, μια πράξη που φέρεται ότι τελέστηκε τον Ιούνιο του 2012 μέσα στο σπίτι του ζευγαριού την ώρα που το θύμα κοιμόταν. H γυναίκα του ομολόγησε τέσσερα χρόνια μετά ότι εκείνη τον σκότωσε.

Για την εισαγγελέα δεν έμεινε κανένα περιθώριο αμφιβολίας ότι η σύζυγος είναι και η δολοφόνος, αφού, όπως είπε, είχε κίνητρο για την ανθρωποκτονία.
«Από τον Μάρτιο τον παρακολουθούσε. Σχεδίαζε την εξόντωσή του. Όπως κάθε δολοφόνος, είχε σχεδιάσει τον τρόπο, αλλά κυρίως το μέσο με το οποίο θα πετύχαινε το ανθρωποκτόνο αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά η εισαγγελέας, η οποία χαρακτήρισε τη δράστιδα αμετανόητη.

«Κατηύθυνε τα περιστατικά με τέτοιον τρόπο ώστε να δημιουργήσει αμφιβολίες στον περίγυρό της. Στους συγγενείς για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από το δικό του όπλο». Ένα όπλο με τον οποίο και η ίδια ήταν εξοικειωμένη, είπε η εισαγγελέας, υποστηρίζοντας ότι ήταν εύκολο για τη δραστιδα να τον σκοτώσει την ώρα που κοιμόταν. Η δική συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των δικηγόρων.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ