Εφημερίδα Κοινωνική

Σημαντική η κοινωνική προσφορά της Ένωσης Ελλήνων Βατραχανθρώπων

Σημαντική η κοινωνική προσφορά της Ένωσης Ελλήνων Βατραχανθρώπων
05 Ιουλίου 2019

Την Πέμπτη 4 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, κ. Χρήστο Λαμπρίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν τον Γενικό Γραμματέα για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, ενώ συζήτησαν ζητήματα που αφορούν στη συνεργασία του Συνδέσμου με τις Υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.
Ο Γενικός Γραμματέας, με αφορμή τον καθαρισμό από τον Σύνδεσμο του λιμένος που φιλοξενεί ερασιτεχνικά σκάφη στο Πέραμα την Κυριακή 30 Ιουνίου, ευχαρίστησε τα μέλη του Συνδέσμου για την κοινωνική τους προσφορά, είτε αυτή αφορά στην ενίσχυση της προστασίας του περιβάλλοντος, είτε σε θέματα έρευνας και διάσωσης και τους διαβεβαίωσε ότι οι Υπηρεσίες του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής είναι στη διάθεσή τους προκειμένου να βοηθήσουν στο έργο τους.
Τέλος ο Γενικός Γραμματέας απέδωσε αναμνηστικό δώρο στον Πρόεδρο του Συνδέσμου, Αρχιπλοίαρχο ε.α. κ. Παλατιανό και επισήμανε ότι η στάση της κοινωνικής και αλληλέγγυας προσφοράς των μελών του Συνδέσμου στο κοινωνικό σύνολο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε μια εποχή που φαινόμενα ιδιοτελούς συμπεριφοράς αγγίζουν μεγάλο μέρος της κοινωνίας.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ