Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο πλευρό των παιδιών της «Ελπίδας»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο πλευρό των παιδιών της «Ελπίδας»
08 Ιουλίου 2019

Στο πλευρό των παιδιών της «ΕΛΠΙΔΑΣ» βρέθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποιώντας μια πρωτότυπη μπασκετική δράση για τη στήριξη των σκοπών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»,.
Η δράση πραγματοποιήθηκε παρουσία της Προέδρου του Συλλόγου κυρίας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και πλήθος επωνύμων και κόσμου το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019, στο Santanna στην Μύκονο.

Ο Αντετοκούνμπο «κάρφωσε» για την Ελπίδα
Ο κορυφαίος αθλητής του NBA, θέλοντας να στηρίξει με τον δικό του τρόπο την μάχη κατά του παιδικού καρκίνου, οργάνωσε έναν πρωτότυπο φιλανθρωπικό αγώνα, μέρος των εσόδων του οποίου θα διατεθεί για τη στήριξη των σκοπών της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Πέντε ερασιτέχνες αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο διαγωνίστηκαν σε καρφώματα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα αδέλφια του Θανάσης και Άλεξ, καθώς και οι συμπαίκτές του στους Milwaukee Bucks, Eric Bledshow και Brook Lopez, αποτελούσαν την κριτική επιτροπή που ανέδειξε τον νικητή ο οποίος κέρδισε ένα ταξίδι στο Milwaukee, για να δει από κοντά τον Γιάννη να αγωνίζεται στο NBA.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στη Μύκονο, μαζί με τα αδέλφια και τους συμπαίκτες του, πραγματοποίησαν επίδειξη δεξιοτεχνίας στο μπάσκετ εντυπωσιάζοντας τους παραβρισκόμενους.lpidas


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ