Εφημερίδα Κοινωνική

Οι «Μαύροι Πάνθηρες» της αστυνομίας πάνε στο Μετρό – Ποιο είναι το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.

 Breaking News

Οι «Μαύροι Πάνθηρες» της αστυνομίας πάνε στο Μετρό – Ποιο είναι το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ.
31 Ιουλίου 2019

Σε πλήρη εφαρμογή είναι το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για την αστυνόμευση της Αθήνας, τη μείωση της εγκληματικότητας και την επιστροφή του αισθήματος ασφάλειας στην πόλη με την επιχείρηση «Δίχτυ», αλλά και την είσοδο των «Μαύρων Πανθήρων» στο Μετρό. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, ομάδων ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ, ήδη προχώρησαν σε ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Κολωνάκι, Σύνταγμα, Ψυρρή, Αγιο Παντελεήμονα, αλλά και σε περιοχές της Βορειοανατολικής και Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, πάνοπλοι μαυροντυμένοι αστυνομικοί θα βρίσκονται πλέον και στις αποβάθρες του Μετρό, προκειμένου να λειτουργούν αποτρεπτικά για πιθανές εγκληματικές ενέργειες, αλλά και για να αντιμετωπίζουν άμεσα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στους χώρους του Μετρό.

Πρόκειται για τους «Μαύρους Πάνθηρες», οι οποίοι είχαν εμφανιστεί σε τουριστικά σημεία της Αθήνας. Όμως, δεν θα είναι μόνο αυτοί που θα βρίσκονται στο Μετρό, καθώς και αστυνομικοί της Ασφάλειας θα βρεθούν στα κέντρα ελέγχου καμερών σταθμών του Μετρό, προκειμένου να εντοπίζουν ύποπτες κινήσεις πορτοφολάδων, τσαντάκηδων και άλλων παράνομων με στόχο την έγκαιρη επέμβαση και σύλληψή τους.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ