Εφημερίδα Κοινωνική

Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης είναι ζευγάρι; Ολες οι πληροφορίες

Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης είναι ζευγάρι; Ολες οι πληροφορίες
12 Ιουλίου 2019

Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που επέλεξε ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια θέση στη νέα κυβέρνηση. Εκείνη ανέλαβε εξωκοινοβουλευτική υφυπουργός Εργασίας και ο βουλευτής Ρεθύμνου υφυπουργός Υποδομών. Εδώ και καιρό, όπως αναφέρει η Espresso, η σχέση τους ήταν γνωστή στους διαδρόμους των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς. Τώρα, μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήρθε και η αποκάλυψη πως οι δυο νεαροί υφυπουργοί είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Δόμνα Μιχαληλίδου και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης γνωρίστηκαν στα γραφεία της ΝΔ πριν από περίπου 8 μήνες. Εκείνος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και εκείνη σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Από τότε είναι μαζί αλλά κράτησαν μακριά από τη δημοσιότητα τη σχέση τους.

Πέρα από κάποιες φορές που τους είχαν δει μαζί σε μπαράκια γύρω από την οδό Βουλής ή σε γνωστό καφέ στην Πανεπιστημίου, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Δόμνα Μιχαηλίδου ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου προκάλεσε αίσθηση κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας από την Εφη Αχτσιόγλου, με μια δυναμική χειραψία όλο νόημα.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ