Εφημερίδα Κοινωνική

Βασίλης Μόσχου – Υποψήφιος Βουλευτής Α” Πειραιώς και Νήσων με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου: Ο κόσμος θέλει κάτι διαφορετικό – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ήρθε για να μείνει!

Βασίλης Μόσχου – Υποψήφιος Βουλευτής Α” Πειραιώς και Νήσων με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου: Ο κόσμος θέλει κάτι διαφορετικό – Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ήρθε για να μείνει!
06 Ιουνίου 2019

Ο Υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου κ. Βασίλης Μόσχου, μιλάει αποκλειστικά στην Κοινωνική, σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα και προτείνει λύσεις για τον Πειραιά και τα Νησιά.

Διαβάστε αναλυτικά:

-κ. Μόσχου, ποιο πιστεύετε ότι είναι το πολιτικό μήνυμα που έστειλε ο κόσμος στις εκλογές που προηγήθηκαν;

Το μήνυμα είναι ότι δεν υπάρχει άλλη αντοχή! Ο κόσμος δεν μπορεί να επιβιώσει σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που τον έχουν φέρει οι Κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΤΑΜΙ, ΑΝΕΛ, Βενιζέλος, Στουρνάρας κλπ. Και αυτό δυστυχώς είναι διαχρονικό από το 1823, 1827, 1833, 1837, 1847, 1893, 1923, 1933 και μέχρι σήμερα με τα Μνημόνια ή τις Δανειακές Συμβάσεις.

Ο κόσμος σήμερα θέλει το κάτι διαφορετικό, για να διώξει το Ψέμα που υπάρχει και δεν έχει χρώμα, για να χτιστεί ξανά εκ της ΤΕΦΡΑΣ η Αναγέννηση της Ελλάδος, μέσα από αξιοπρεπείς Νέους Πολιτικούς, που θα είναι ΚΑΘΑΡΟΙ με Ήθος, Πίστη στην Πατρίδα, την Ορθοδοξία, την Οικογένεια.

Γι’ αυτό κατεβαίνω και εγώ υποψήφιος Βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων με την Ελληνική Λύση, του Κυριάκου Βελόπουλου για να βοηθήσω για μία ακόμη φορά την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ως Στρατιωτικός που ήμουν και είχα Ορκιστεί να το κάνω.

-Πώς ερμηνεύετε Πολιτικά την αύξηση των ποσοστών της Ελληνικής Λύσης;

Η αύξηση των ποσοστών της Ελληνική Λύσης έγινε, διότι, ο Λαός διαπίστωσε ότι είμαστε το κάτι το Διαφορετικό, Αληθινό και ήρθαμε για να αλλάξουμε την ΠΑΤΡΙΔΑ μας, με ανιδιοτέλεια και με το πρόγραμμα που έχουμε, των 298 ΣΕΛΊΔΩΝ.

-Πώς σχολιάζετε την δήλωση κ. Μητσοτάκη on camera ότι: «Εύχομαι Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να βρίσκονται εκτός ΚΟΙΝΟΒΟΥΛIΟΥ»;

Φοβάμαι ότι δεν έχει μάθει να ακολουθεί λύσεις Ελληνικές, όπως η ΕΛΛΗΝΙΚH ΛΥΣΗ, που έχει στο πρόγραμμα της, όπως σας προείπα, 298 σελίδες και θα βγάλει σίγουρα την ΠΑΤΡΙΔΑ μας από το τέλμα που την πήγε ο ίδιος και η παρέα του από τη ΝΔ και από τα λοιπά κόμματα. της Δεν θα μπορέσει να αντιπαρατεθεί μαζί μας, γιατί γνωρίζουμε καλά τι συμβαίνει εκεί μέσα, τι ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ έχουν κάνει και ποια είναι τα συμφέροντα των ξένων εκπροσώπων. Με δυνατή την Ελληνική Λύση, δεν θα μπορέσει αυτός και οι άλλοι να «εξυπηρετήσουν» αυτά τα συμφέροντα, σε βάρος της Ελλάδος και του λαού μας και της Ορθοδοξίας μας. ΕΜΕΙΣ κάναμε την επανάστασή μας για το καλό του Έθνους μας!

Για δε τη Χρυσή Αυγή, πιστεύω ότι είναι του… «συστήματος» καθώς και αυτοί εξυπηρετούν κάποια συμφέροντα. Έχω πει και στο παρελθόν κάποια πράγματα, στην τηλεόραση στην «Απαγορευμένη Ζώνη» του κ.Τράγκα και δεν ασχολούμαι πλέον μαζί τους.

- Το μήνυμα σας στον κόσμο της αποχής, εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου;

Καλώ τον κόσμο να μην απέχει στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές και να πάει να ψηφίσει για να καθαρίσει το παλαιό πολιτικό σκηνικό από τους «βρώμικους» πολιτικούς που είναι σήμερα στη ΒΟΥΛΗ. Διότι κορόιδεψαν και εξαπάτησαν το ΦΙΛΟΤΙΜΟ και την ΨΥΧΗ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού και παρέδωσαν την ΕΛΛΑΔΑ «υπό κατοχή» στους Ευρωπαίους – Γερμανούς Δανειστές και Τοκογλύφους, για 100 χρόνια, θυσιάζοντας στο βωμό των συμφερόντων τους την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Και αλλοίμονο στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας και στις επόμενες γενεές… Για όλα τα παραπάνω, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΧΗ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ «ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

-Τι θα θέλατε να αλλάξει στον ΠΕΙΡΑΙΑ και στα Νησιά μας;

Στον ΠΕΙΡΑΙΑ θα επιθυμούσα να βρεθούν χώροι για πάρκινγκ, καθώς το κυκλοφοριακό πρόβλημα είναι μεγάλο, να αξιοποιηθούν ο Πύργος Φάντασμα και το γιαπί της Ραλλείου, να βελτιωθεί η καθημερινότητα και να ανοίξουν θέσεις εργασίας για τον κόσμο. Θα ήθελα καινούρια καθαρά πεζοδρόμια, ελεύθερους χώρους να παίζουν τα παιδιά, αθλητικές εγκαταστάσεις, περισσότερο φωτισμό στις πλατείες, και βεβαίως να υπάρξει περισσότερο όφελος για την πόλη από τις δραστηριότητες στο λιμάνι και στην Κρουαζιέρα. Όσο για τα νησιά, θεωρώ αναγκαία την καλύτερη ακτοπλοϊκή συγκοινωνία με πλοία παντός καιρού, τις υποδομές ύδρευσης, την επίλυση ζητημάτων για ΔΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ και βεβαίως, την αξιοποίηση του τουριστικού «κύματος».

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ