Εφημερίδα Κοινωνική

Σκύλος δεν άφηνε τους τεχνικούς να επαναφέρουν το ρεύμα

Σκύλος δεν άφηνε τους τεχνικούς να επαναφέρουν το ρεύμα
18 Ιουνίου 2019

Χωρίς ρεύμα παρέμεινε για αρκετή ώρα η περιοχή Χρυσελεούσας στον Στρόβολο της Λευκωσίας και τούτο διότι μέρος της βλάβης εντοπίστηκε σε υποστατικό, στο οποίο δεν μπορούσαν να εισέλθουν οι τεχνικοί καθώς φυλασσόταν από σκύλο και ο ιδιοκτήτης του απουσίαζε.

Εξαγριωμένοι οι ιδιοκτήτες

Εξαγριωμένοι οι ιδιοκτήτες των υποστατικών που επηρεάστηκαν από τη διακοπή ηλεκτροδότησης ζήτησαν εξηγήσεις.

Το τεχνικό προσωπικό της ΑΗΚ που βρέθηκε στο σημείο, επικοινώνησε με την αστυνομία και τον δήμο και ζητήθηκε η απομάκρυνση του σκύλου ώστε να προχωρήσουν στη διόρθωση της βλάβης.

Οπως μεταδίδει το sigmalive, το περιστατικό επιβεβαίωσε και η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, η οποία είπε πως, όπως μεταφέρθηκε στους τεχνικούς της ΑΗΚ, η αστυνομία και ο δήμος δεν είχαν αρμοδιότητα.

«Εδώ και μιάμιση ώρα οι τεχνικοί μας προσπαθούν να βρουν την άκρη ώστε να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του υποστατικού και του σκύλου για να απομακρυνθεί και να προχωρήσουν τη διαδικασία επιδιόρθωσης», είπε.

Χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη

Στο μεταξύ, σε υποστατικό που είχε επηρεαστεί από τη βλάβη, ένα άτομο χρειαζόταν υποστήριξη από μηχανήματα λόγω προβλημάτων υγείας.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που βρέθηκαν στο σημείο, ο ιδιοκτήτης δεν είχε εντοπιστεί και αν δεν εντοπιζόταν θα βρίσκονταν άλλοι νομικοί οδοί για να εισέλθουν στο υποστατικό.

Το πρόβλημα, ωστόσο, λύθηκε λίγο αργότερα και από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε το άτομο που χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη και είναι καλά στην υγεία του.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ