Εφημερίδα Κοινωνική

Περισσότερα από 250 παιδιά των παιδικών σταθμών στην ετήσια γιορτή στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου

Περισσότερα από 250 παιδιά των παιδικών σταθμών στην ετήσια γιορτή στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου
26 Ιουνίου 2019

Ένα χαρούμενο απόγευμα πέρασαν τη Δευτέρα 24 Ιουνίου  όλα τα παιδιά των τεσσάρων παιδικών σταθμών του Μοσχάτου στην ετήσια γιορτή τους. Στις αίθουσες του Πολιτιστικού Κέντρου τα μικρά παιδιά έδειξαν με υπερηφάνεια σε γονείς και συγγενείς τις καλλιτεχνικές επιδόσεις τους  που δημιούργησαν με τις δασκάλες τους όλο το προηγούμενο διάστημα.

Στη συνέχεια, στο πανέμορφα διακοσμημένο Πάρκο Γεννηματά τα παιδιά χόρεψαν, τραγούδησαν, ζωγράφισαν και συμμετείχαν σε αθλητικές δράσεις και άλλες δημιουργικές ενασχολήσεις. Το παιχνίδι, βέβαια, κυριάρχησε στα φουσκωτά  παιχνίδια που είχαν εγκατασταθεί στο Πάρκο.

Η γιορτή πλαισιώθηκε από ένα λαχταριστό μπουφέ με νόστιμα αλμυρά και γλυκά κεράσματα, αναψυκτικά, παγωτά κλπ και ήταν διαθέσιμος  για τα παιδιά σε όλη τη διάρκεια της γιορτής που ξεκίνησε στις 6 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε στις 9 το βράδυ. Η χθεσινή γιορτή αποτέλεσε ένα πάρτυ που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όλα τα παιδιά.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε: «Ένοιωσα μεγάλη χαρά χθες το απόγευμα όπου τα παιδιά των παιδικών σταθμών κατέκλυσαν το Πάρκο Γεννηματά και εντυπωσίασαν με τις δημιουργίες τους που εκτέθηκαν με τον καλύτερο τρόπο στο Πολιτιστικό Κέντρο. Ταυτόχρονα, αυτό το πολύχρωμο βουητό από τις παιδικές φωνές γέμισε με ελπίδες και αισιοδοξία το μέλλον σε όλους όσους παρευρέθηκαν στη χαρμόσυνη αυτή εκδήλωση.

Ήταν μία ανεπανάληπτη γιορτή και θα ήθελα να ευχαριστήσω την Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του ΔΟΠΑΚΑ για την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση. Επίσης,  ευχαριστίες προς τις προϊστάμενες και το προσωπικό των παιδικών σταθμών για τις προσπάθειες τους. Ο Δήμος μας υποστηρίζει με κάθε τρόπο την λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών γιατί η προσχολική ηλικία αποτελεί μία ευαίσθητη κατηγορία που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ