Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Ιτούδης ανανέωσε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το 2021

Ο Ιτούδης ανανέωσε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το 2021
04 Ιουνίου 2019

Παραμένει στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης ο Δημήτρης Ιτούδης, επεκτείνοντας το συμβόλαιο του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το 2021.Ο 49χρονος Ελληνας προπονητής θα παραμείνει μαζί με τους συνεργάτες του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για ακόμη δύο σεζό και μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ιτούδης θα γίνει πλέον ο πιο ακριβοπληρωμένος Ελληνας προπονητής καθώς οι συνολικές του αποδοχές μετά το νέο συμβόλαιο θα φτάνουν τα τέσσερα εκατομμύρια δολάρια!

Ο Ιτούδης μετράει δύο κατακτήσεις Euroleague αλλά και πέντε διαδοχικές παρουσίες σε Final-4 από την πρώτη σεζόν στον πάγκο της ΤΣΣΚΑ, το καλοκαίρι του 2014, ενώ είναι πρώτος τόσο σε νίκες με 132, όσο και σε αγώνες με 166, στην ιστορία της ρωσικής ομάδας στην διοργάνωση.

«Ευχαριστώ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Αντρέι Βατούτιν και την εταιρεία Νόρνικελ για το νέο συμβόλαιο. Ευχαριστώ όλους τους παίκτες για τα αποτελέσματα που πετύχαμε ως τώρα. Προφανώς, από την πλευρά μου έχει να κάνει με την ομαδική δουλειά των προπονητών, του επιτελείου, όλων όσων εργάζονται για την ΤΣΣΚΑ. Ανυπομονούμε για μία ακόμη μακροχρόνια συνεργασία, ανταλλαγή ιδεών και καλώς εχόντων των πραγμάτων για σπουδαίο μπάσκετ από την ομάδα. Επιπλέον, ευχαριστώ τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη. Σας θέλουμε εδώ σε ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό. Το κλαμπ κάνει σπουδαία δουλειά στο να παρέχει την καλύτερη διασκέδαση και υπηρεσίες. Η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να σας κάνει περήφανους» τόνισε σχετικά ο Δημήτρης Ιτούδης.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ