Εφημερίδα Κοινωνική

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν καταλάβαινα γιατί ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός

Γιώργος Αγγελόπουλος: Δεν καταλάβαινα γιατί ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός
24 Ιουνίου 2019

Το μεσημέρι της Κυριακής (23/6), ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Dot.» και μίλησε για το για το πολυσυζητημένο βιβλίο του, τη σχέση του με τον πατέρα του, αλλά και τους λόγους που τον έκαναν να θέλει να αλλάξει τη ζωή του.

«Όταν ένας άνθρωπος πάσχει από αλκοολισμό, πάσχει και όλη η οικογένεια και πρέπει όλο αυτό ο κόσμος να το αντιληφθεί και το αγκαλιάσει. Είναι πάθηση ο αλκοολισμός. Δεν ξέρουμε ούτε τους λόγους που την προκάλεσαν, ούτε τι κρύβεται από πίσω γενικά», είπε αρχικά ο νικητής του «Survivor», ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Μεγαλώνοντας κατάλαβα και συνειδητοποίησα πράγματα που έκανε και τη σημασία αυτών. Συνεπώς, δεν έχω λόγο να κρατάω κακία από τον πατέρα μου. Ίσα ίσα είμαι πολύ περήφανος που είμαι γιος του».

Στη συνέχεια, μιλώντας για το βιβλίο του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξέσπασε: «Δεν συστήθηκε ποτέ ως συγγραφέας. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να κρίνουμε κάτι εφόσον δεν το γνωρίζουμε. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί προκαλεί εντύπωση. Υπάρχει κάποιο μοντέλο κινήσεων ή στρατηγικής; Δηλαδή εγώ που βγήκα από ένα παιχνίδι έπρεπε να κάνω κάτι άλλο και έκανα κάτι άλλο και προκαλεί εντύπωση; Ο κάθε άνθρωπος κρίνει και πράττει».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ