Εφημερίδα Κοινωνική

Εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στον Πειραιά

Εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής στον Πειραιά
25 Ιουνίου 2019

Το Κίνημα Αλλαγής Α” Πειραιά και Νήσων εν όψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 πραγματοποιεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα θεματική εκδήλωση που απευθύνεται στους Επιστημονικούς, Επαγγελματικούς, Εμπορικούς, Συνδικαλιστικούς Συλλόγους και Επιμελητήρια, τους κκ Αντιπεριφερειάρχες Πειραιά και Νήσων , τον Δήμαρχο Πειραιά και τους Δημάρχους των Νήσων και των Δήμων Β Πειραιά, την Ι. Μ. Πειραιώς, το Πανεπιστήμιο Πειραιά, το ΥΝΑΝΠ, τον ΟΛΠ και λοιπούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι «Σχέδιο Ελλάδα & Πειραιάς: Κοινωνία-Υποδομές-Οικονομία-Ανάπτυξη»

με ομιλητή τον Συντονιστή Οικονομίας του Κινήματος Καθηγητή και π. Υπουργό Νίκο Χριστοδουλάκη.

Η εκδήλωση-ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά (οδός Αγίου Κωνσταντίνου 3-Β’ Όροφος- Κέντρο Πειραιά).

H κωδικοποιημένη Πρόταση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ «Σχέδιο Ελλάδα» αποτελεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη με συνοχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ, »Συζητάμε με τους επιστημονικούς, διοικητικούς, παραγωγικούς και πολιτικούς φορείς της πόλης τα 12+1 κεντρικά σημεία του «Σχεδίου Ελλάδα» που αποτελούν το πλαίσιο της πρότασης μας για τη χώρα και τον κυρίαρχο ρόλο του Πειραιά για την υλοποίηση τους».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ