Εφημερίδα Κοινωνική

Χάρης Τσιλιώτης – Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά ΝΔ: «Θα πρέπει και οι πολίτες της Β΄ Πειραιά, να πιστέψουν ότι υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον»

Χάρης Τσιλιώτης – Υποψήφιος Βουλευτής Β’ Πειραιά ΝΔ: «Θα πρέπει και οι πολίτες της Β΄ Πειραιά, να πιστέψουν ότι υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον»
25 Ιουνίου 2019

Σε μήνυμά του ενόψει των εκλογών, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά ΝΔ, κ. Χάρης Τσιλιώτης, αναφέρει:

Στις 7 Ιουλίου κρίνονται πολλά για την χώρα μας. Κρίνεται το εάν θα αλλάξει σελίδα και θα επανέλθει υπό την στιβαρή και σοβαρή ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην κανονικότητα, την ανάπτυξη και το διεθνές κύρος ή θα συνεχίσει να αργοπεθαίνει και να βουλιάζει στον βούρκο της κατάθλιψης, της μιζέριας και υπανάπτυξης.

Στις 7 Ιουλίου κρίνονται όμως πολλά και για την Β΄ εκλογική Περιφέρεια Πειραιά, στην οποία έχω την τιμή να κατέρχομαι ως υποψήφιος Βουλευτής με τη ΝΔ. Η Β΄ Πειραιά στερείται οράματος εδώ και πολλά χρόνια. Πολιτικά γηρασμένη και υποβαθμισμένη, ξεχασμένη από την Πολιτεία θα δώσει την δική της μάχη για μία καλλίτερη ζωή. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποκτήσει αυτή η περιοχή το όραμα που της λείπει. Ένα όραμα που θα περιλαμβάνει ανάπτυξη με νέες και καλές αμειβόμενες θέσεις εργασίας, με έργα υποδομής που θα αποσκοπούν στην χωροταξική αξιοποίηση περιοχών φιλέτων, όπως η Χωράφα στο Σχιστό, που κάλλιστα μπορεί να γίνει ένα άλλο Ελληνικό, με περιβαλλοντική αναβάθμιση στο Κερατσίνι και την Δραπετσώνα και όλες τις ενάλιες περιοχές από την Δραπετσώνα έως το Πέραμα, με την απομάκρυνση των φυλακών από τον Κορυδαλλό, έστω και σταδιακά, με ασφάλεια στους δρόμους και τις γειτονιές, με την τουριστική και πολιτιστική αξιοποίηση της Σαλαμίνας και άλλα πολλά. Όλα αυτά βέβαια είναι έργα μακρόπνοα και απαιτούν χρόνο και χρήμα. Δεν μπορούν να γίνουν από τη μια μέρα στην άλλη. Όμως η μοιρολατρική και μίζερη αντιμετώπιση της περιοχής ότι είναι καταδικασμένη στον αργό θάνατο και την απραξία αποτελεί προσβολή για τους κατοίκους της και αποδεικνύει μία εντελώς λανθασμένη προσέγγιση των προβλημάτων της.

Η υποψηφιότητά μου στοχεύει στην κατάδειξη του οράματος για την περιοχή. Θα πρέπει και οι πολίτες της Β΄ Πειραιά, να πιστέψουν ότι υπάρχει ένα καλύτερο μέλλον γι’ αυτούς και τα παιδιά τους και να μου δώσουν την ευκαιρία να συμβάλω με τις δυνάμεις μου, το όραμα αυτό να γίνει κάποτε πραγματικότητα.

TSILIWTHS


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ