Εφημερίδα Κοινωνική

Αριστείδης Φραγκιαδάκης – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου: «Τη χώρα μας μόνο καινούργια πρόσωπα που δεν έχουν μολυνθεί από το μικρόβιο της εξουσίας θα μπορούσαν να τη βγάλουν από την κρίση»

Αριστείδης Φραγκιαδάκης – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων με την «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου: «Τη χώρα μας μόνο καινούργια πρόσωπα που δεν έχουν μολυνθεί από το μικρόβιο της εξουσίας θα μπορούσαν να τη βγάλουν από την κρίση»
25 Ιουνίου 2019

Ο Αριστείδης Φραγκιαδάκης έχει καταγωγή από την Κρήτη, ζει και δραστηριοποιείται στον Πειραιά και διετέλεσε Εισαγγελέας επί τριάντα έτη. Σε μήνυμά του προς τον κόσμο, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, αναφέρει:

«Αγαπητέ συμπολίτη,

Στις 7 Ιουλίου θα αποφασίσεις ποιοι θα σε εκπροσωπήσουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από τα οποία θα εξαρτηθεί η πορεία του τόπου μας. Θα δώσεις το δικαίωμα σε αυτούς τους ανθρώπους να αποφασίζουν για όλα τα θέματα που ρυθμίζουν το μέλλον μας και των παιδιών μας. Δυστυχώς η χώρα μας από δεκαετία, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα , βρίσκεται σε βαθιά κρίση σε όλους τους τομείς, την οποία νιώθουμε όλοι. Θα πρέπει λοιπόν αυτοί που θα ψηφίσουμε να αντιμετωπίσουν την κρίση και να δώσουν λύσεις στα προβλήματά μας.

Για να το πετύχουν αυτό πρέπει να γνωρίζουν τα προβλήματα, να τα ζουν, να θέλουν να τα αντιμετωπίσουν αλλά να είναι και ικανοί για να το πράξουν με επιτυχία. Αυτές τις ιδιότητες και τις ικανότητες που απαιτούνται για τη λύση των προβλημάτων μας, έχω τη γνώμη ότι δεν τις έχουν όσοι μέχρι σήμερα μας κυβέρνησαν. Οι άνθρωποι αυτοί που κυβερνούν τη χώρα μας εδώ και σαράντα χρόνια και που ζητούν πάλι την ψήφο μας, είναι αυτοί που μας έφεραν στην κατάσταση που βρισκόμαστε, αν είχαν τις αρετές καλής διακυβέρνησης δεν θα μας έφερναν την καταστροφή. Αυτοί που μας κατέστρεψαν δε μπορούν μας σώσουν. Δε ζουν τα προβλήματα μας, δεν τα γνωρίζουν, αλλά και να τα γνώριζαν δεν είναι ικανοί να τα λύσουν και παρά τις προσδοκίες μας δεν θα αλλάξει τίποτα. Αυτοί έχουν προγραμματίσει να ζούμε έτσι για πολλές δεκαετίες ακόμη.

Θα μας πουν στο τέλος, χωρίς ντροπή, δε μπορούμε να κάνουμε αυτό ή εκείνο γιατί οι εταίροι μας δεν το επιτρέπουν. Η κρίση όλο και θα βαθαίνει. Τη χώρα μας μόνο καινούργια πρόσωπα που δεν έχουν μολυνθεί από το μικρόβιο της εξουσίας θα μπορούσαν να τη βγάλουν από την κρίση, εάν βέβαια είχαν και τις κατάλληλες ικανότητες. Η ανάγκη των περιστάσεων μας ανάγκασε , μια αρκετά μεγάλη ομάδα ανθρώπων που αγαπούμε την πατρίδα μας και πονούμε για την κατάντια μας, να συστήσουμε το κόμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ με πρόεδρο τον Κυριάκο Βελόπουλο. Είναι όλοι άνθρωποι εργαζόμενοι, επαγγελματικά αναδειγμένοι, δε στοχεύουν στην προβολή αλλά στο συμφέρον της πατρίδας, στο γενικό καλό. Στηρίζοντας την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, μας δίνετε τη δύναμη να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα αυτάρκη, ισχυρή, ανεξάρτητη. Να φέρουμε την ανάπτυξη, που τόσο έχουν ανάγκη ο Πειραιάς και τα Νησιά μας. Προτεραιότητά μας είστε όλοι εσείς!».

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ