Εφημερίδα Κοινωνική

Απόστολος Πόντας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων ΚΙΝΑΛ: Συνεχίζει την περιοδεία του και τονίζει: «Να αλλάξουμε γενιά στην πολιτική»

Απόστολος Πόντας – Υποψήφιος βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων ΚΙΝΑΛ: Συνεχίζει την περιοδεία του και τονίζει: «Να αλλάξουμε γενιά στην πολιτική»
25 Ιουνίου 2019

Στην Ύδρα το Σάββατο 22/06, στην Αίγινα την Κυριακή 23/06 και στην επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, στα ΕΛΤΑ του Πειραιά, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην Α’ Περιφέρεια Πειραιά και Νήσων κ. Απόστολος Πόντας.

Στα δύο νησιά του Σαρωνικού, ο υποψήφιος βουλευτής, μαζί με τους συνεργάτες του, συνάντησε φίλους, συνομίλησε με κατοίκους και αντάλλαξε απόψεις με τοπικούς παράγοντες και επιχειρηματίες. υπογραμμίζοντας ότι, “από την Ύδρα, την Αίγινα τα υπόλοιπα νησιά και ολόκληρη την Ά Πειραιά, πρέπει να ξεκινήσουμε μια επανάσταση δημιουργίας και ελπίδας που θα μας οδηγήσει στο μέλλον που μας αξίζει”

Τα θέματα μου μονοπώλησαν το ενδιαφέρον ήταν για την Χώρα, την προοδευτική παράταξη και το νησί. Ο Απόστολος Πόντας επεσήμανε ότι δεν τον ενδιαφέρει να αναφερθεί σε άλλους πολιτικούς ή κόμματα αλλά στους τρόπους και τις λύσεις, που προτείνει ίδιος και το Κίνημα Αλλαγής, ώστε τα προβλήματα να διορθωθούν και η Χώρα να κάνει άλμα στο μέλλον. Αναφορικά με την προοδευτική παράταξη, επεσήμανε ότι πρέπει να της προσδώσουμε πολιτική ταυτότητα σύμφωνη με τις αρχές της συνέπειας και του καθήκοντος.

Στο περιθώριο της επίσκεψης στα ΕΛΤΑ, ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι «ήρθε η ώρα να αλλάξουμε γενιά στην πολιτική. Να αντλήσουμε νέα πρόσωπα από τη μεγάλη δεξαμενή της ανοιχτής κοινωνίας. Πρόσωπα που μπορούν να προσδώσουν υπεραξία στην πολιτική, ώστε να υπερβούμε τις πολιτικές μας δεισιδαιμονίες και να χτίσουμε τη Χώρα και την κοινωνία που μας αξίζουν!».

Ο Απόστολος Πόντας σε μια δήλωσε γεμάτη νόημα ανέφερε, «αλλάζουμε Γενιά στην Πολιτική! Αυτός ήταν ο στόχος, όταν πήραμε την απόφαση να είμαι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στην Ά Πειραιώς και Νήσων και αυτό θα πετύχουμε!»

2

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

4

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ