Εφημερίδα Κοινωνική

Περιοδεία Γιάννη Μώραλη στο Νέο Φάληρο

Περιοδεία Γιάννη Μώραλη στο Νέο Φάληρο
14 Μαΐου 2019

Ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» Γιάννης Μώραλης, επισκέφθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου το Νέο Φάληρο και συζήτησε με κατοίκους καθώς και με τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται επί της Λεωφόρου Ειρήνης, τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο Γ. Μώραλης αμέσως μετά, σε δήλωσή του, επεσήμανε:
«Επισκέφθηκα σήμερα το Νέο Φάληρο, συνάντησα επιχειρηματίες στη Λεωφόρο Ειρήνης, αλλά και δημότες και συζητήσαμε τρόπους με τους οποίους μπορεί να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα στην περιοχή, καθώς και να βελτιωθεί περαιτέρω η καθημερινότητα των δημοτών.
Τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε υλοποιήσει σημαντικές παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της Γ΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ξεκίνησε η ανάπλαση στο Μικρολίμανο, ένα από τα μεγαλύτερα έργα των τελευταίων δεκαετιών, το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Πειραιά. Δρομολογήθηκε η αξιοποίηση του οικοπέδου Μελετόπουλου, το οποίο θα γίνει ένας μεγάλος πολυχώρος για την ευαισθητοποίηση σε θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης.
Επίσης προχωράει η ανάπλαση της οδού Ειρήνης. Σημαντικά είναι και τα έργα καθημερινότητας στην περιοχή, όπως είναι οι αναπλάσεις δρόμων και πεζοδρομίων, οι παιδικές χαρές, οι χώροι πρασίνου, το υπαίθριο γυμναστήριο κ.α.
Ωστόσο επειδή υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης, θα καταβάλλουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια τα επόμενα χρόνια».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ