Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Νίκος Μπελαβίλας για τα ζώα συντροφιάς

Ο Νίκος Μπελαβίλας για τα ζώα συντροφιάς
06 Μαΐου 2019

Ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην προστασία των Δεσποζομένων και Αδέσποτων Ζώων και οι συνέργειες με το δίκτυο φιλόζωων υπήρξε το αντικείμενο ευρύτατης συνάντησης του συνδυασμού Πειραιάς για Όλους, το Σάββατο 4 Μαΐου.

Ο αστυνομικός, κλινικός ψυχίατρος και ψυχαναλυτής Βαγγέλης Δρίβας, η πρώην πρόεδρος της πενταμελούς επιτροπής για τα ζώα του δήμου Αθηναίων κα Μολφέτα και η δημοσιογράφος Ελένη Ηλιοπούλου, αναφέρθηκαν στην κατάσταση που σήμερα επικρατεί σε νομικό και κοινωνικό επίπεδο και μετέφεραν δράσεις άλλων περιοχών που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν.

Η πρόεδρος των φιλοζωικών σωματείων Πειραιά Σοφία Χαλκιά μετέφερε τη δική της εμπειρία από το τι συμβαίνει στην πόλη, τις δράσεις που γίνονται από ιδιώτες εθελοντές, την συμμετοχή του ΔΙΚΕΠΑΖ ενώ παρουσίασε και τα κενά που πρέπει να καλυφθούν.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μπελαβίλας σε παρέμβασή του, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την πολύτιμη συμβολή τους ώστε να αποτυπωθεί η ξεκάθαρη κατάσταση που επικρατεί.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος της συνάντησης, ο Νίκος Μπελαβίλας σχολίασε πως «με την δουλειά που έχει γίνει από την ομάδα εργασίας για τα Αδέσποτα και τα Δεσποζόμενα του Πειραιάς για Όλους σε συνδυασμό με τα συμπεράσματα της εκδήλωσης, ως δημοτική αρχή, από την πρώτη μέρα μπορεί να παράξει αποτελεσματικό έργο ενώ ταυτόχρονα, να δρομολογήσει τα απαραίτητα έργα που απαιτούνται και σύμφωνα με το νόμο».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ