Εφημερίδα Κοινωνική

Νίκος Μαντούβαλος – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Γιατί θέλω να προσφέρω»

Νίκος Μαντούβαλος – Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Γιατί θέλω να προσφέρω»
14 Μαΐου 2019

«Η πρώτη θητεία του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» συνοδεύτηκε από σκληρή δουλειά αυτά τα 5 χρόνια για να γυρίσει σελίδα ο Πειραιάς, στρέφοντας το βλέμμα του στη θάλασσα και έχοντας ως ορίζοντα την ανάπτυξη. Όραμά μας, να καταστεί ο Πειραιάς το πρώτο λιμάνι της Ευρώπης και προορισμός πολιτισμού, αθλητισμού και τουρισμού μέσω της επίλυσης διαχρονικών προβλημάτων της πόλης που επηρέαζαν αρνητικά την ποιότητα ζωής των δημοτών. Ένα από αυτά αποτελεί και το πρόβλημα των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ως μέλος του ΟΠΑΝ και μαζί με τους συναδέλφους μου, εργαστήκαμε, θέτοντας στο επίκεντρο την παροχή δυνατότητας άθλησης στους δημότες, δημιουργώντας νέες εγκαταστάσεις και διοργανώνοντας αρκετές εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού.

Ως επικεφαλής της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, γνωρίζω ότι ο προγραμματισμός αποτελεί βασικό στοιχείο για την επίτευξη των στόχων. Και για την επίτευξη των στόχων, χρειάζεται υπομονή, οργάνωση, πίστη στο όραμα και στις δυνατότητες μας. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του συνδυασμού μας, για αυτό και σας ζητάω να με τιμήσετε και πάλι με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, ούτως ώστε να βοηθήσω με την επανεκλογή μου στην πραγματοποίηση όσων ονειρευόμαστε για τον Πειραιά μας».

MANTOUVALOS

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ