Εφημερίδα Κοινωνική

Νέος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» και τον Γιάννη Μώραλη

Νέος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» και τον Γιάννη Μώραλη
10 Μαΐου 2019

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη και τον  συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης.

Ο κ. Τσιλιμπάρης είναι διεθνής αθλητής και αρχηγός με την Εθνική Ομάδα χάντμπολ. Είναι αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, αθλητής με τις περισσότερες κατακτήσεις τροπαίων στο χάντμπολ.

Έχει αγωνιστεί στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συνδικαλιστικού Οργάνου των αθλητών χάντμπολ ΠΣΑΧ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Καλωσορίζω στον «Πειραιά Νικητή» τον Κωνσταντίνο Τσιλιμπάρη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πρόκειται για έναν σπουδαίο αθλητή του χάντμπολ, αρχηγό στην ομάδα του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας, με σημαντικές διακρίσεις στην αθλητική του σταδιοδρομία. Είμαι βέβαιος ότι θα επιδείξει το ίδιο πάθος, που τον χαρακτηρίζει τόσα χρόνια και στις ενέργειες του συνδυασμού μας, έτσι ώστε να συμβάλει και να βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθειά μας για την πρόοδο της πόλης μας».

Ο κ. Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Με αρκετή εμπειρία στα δρώμενα του αθλητισμού, θέλω να συνεισφέρω στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη του Πειραιά. Με τιμά η παρουσία μου στον  συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» με τον Γιάννη Μώραλη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου».


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ