Εφημερίδα Κοινωνική

Χολιγουντιανή καταδίωξη από τον Πειραιά μέχρι την Καλλιθέα – Απίστευτα σκηνικά μετά από καταγγελία για κλοπή αυτοκινήτου – Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά στρίμωξαν τους δράστες στη Συγγρού

 Breaking News

Χολιγουντιανή καταδίωξη από τον Πειραιά μέχρι την Καλλιθέα – Απίστευτα σκηνικά μετά από καταγγελία για κλοπή αυτοκινήτου – Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά στρίμωξαν τους δράστες στη Συγγρού
02 Μαΐου 2019

Έντρομος πολίτης τηλεφώνησε στην Αστυνομία και κατήγγειλε πως δύο άτομα προσπαθούν να ανοίξουν το αυτοκίνητό του στην οδό Έβρου και Αιγαλέου. Η εντολή μεταβιβάστηκε στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά και αμέσως ξεκίνησαν από την οδο Σωτήρος για αναζητήσεις.

Στην συμβολή των οδών Βλαχάκου και Ακτή Κονδύλη οι αστυνομικοί είδαν μπροστά τους δύο οχήματα, τα οποία ταίριαζαν στην περιγραφή που τους είχαν δώσει. Με το που τους αντιλήφθηκαν οι δράστες, αύξησαν ταχύτητα και ξεκίνησε μια τρομερή καταδίωξη που θύμισε ταινία δράσης!

Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ άρχισαν τότε να τους κυνηγάνε. Ξαφνικά, από την πλατεία Ιπποδαμείας παίρνουν κατεύθυνση προς παραλιακή, βγαίνουν στη Συγγρού και τότε οι δράστες επιχείρησαν τουλάχιστον τρεις φορές να χτυπήσουν τις μηχανές και να τις πετάξουν στην άκρη, αλλά δεν τους έβγαινε…

Τότε, κάνουν δεξιά σε ένα παράδρομο, οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν σε απόσταση ασφαλείας. Αμέσως μετά οι δράστες έκαναν αναστροφή και πέρασαν στην απέναντι πλευρά της Συγγρού.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ Πειραιά κρατάνε την ψυχραιμία τους. Οι δράστες μπαίνουν Χαμοστέρνας προς Πειραιώς και ξανά αναστροφή με κατεύθυνση προς Συγγρού. Πήγαν κάτω από τη γέφυρα ξανά, μπήκαν στον παράδρομο δεξιά και το παράτησαν το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου περνώντας πεζοί στη Συγγρού.

Και οι αστυνομικοί με προσοχή ακολουθούν πεζοί, ανεβαίνουν την ανηφόρα και χωρίζονται με σκοπό να τους περικυκλώσουν και να τους πιάσουν. Οι αστυνομικοί εντοπίζουν τον έναν από τους δύο σε ένα χωράφι πεσμένο κάτω, στα χόρτα. Τους ομολόγησε ότι το άλλο αυτοκίνητο το είχαν κάποιοι φίλοι τους οι οποίο, το είχαν κλέψει και αυτό από την περιοχή της Καλλιθέας.

720_8eecdfd227a5676c27f641420362d886

 

 

 

 

 

 

Αστυνομικός όμως της ΔΙΑΣ είχε προλάβει να δει τον άντρα που οδηγούσε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο (αδύνατος, καστανά μαλλιά με γουρλωτά μάτια και μαύρη μπλούζα).

Οι δράστες εφόσον δεν μπορούσαν να ξεφύγουν πια, παραδόθηκαν στους έμπειρους άντρες της Ομάδας ΔΙΑΣ και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Καμινίων για τα περαιτέρω.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να είναι μέλη σπείρας πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που προχωρούσαν σε κλοπές οχημάτων σε όλο το Λεκανοπέδιο.

 *Της Χριστίνας Μπιτάδου 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ