Εφημερίδα Κοινωνική

Ασπασία Παπαματθαίου – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Οραματίζομαι η πόλη που ζω και εργάζομαι να αγκαλιάζει τους δημότες της και να είναι καθαρή και ελκυστική για τους επισκέπτες»

Ασπασία Παπαματθαίου – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Οραματίζομαι η πόλη που ζω και εργάζομαι να αγκαλιάζει τους δημότες της και να είναι καθαρή και ελκυστική για τους επισκέπτες»
10 Μαΐου 2019

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς – Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές είναι η κα Ασπασία Παπαματθαίου. Η κ. Παπαματθαίου μίλησε στην εφημερίδα μας για τον Πειραιά και για τους στόχους της.

-Γιατί κατεβαίνεις στις εκλογές;

Πήρα την απόφαση να διεκδικήσω την ψήφο από τον Πειραϊκό Λαό οραματιζόμενη μία πόλη σύγχρονη, ανταποκρινόμενη στις σημερινές απαιτήσεις των πολιτών. Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα και θα κάνω ό,τι μπορώ προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα των κατοίκων μέσω της περαιτέρω ανάπτυξης της πόλης μας.

-Γιατί στηρίζεις τον Γιάννη Μώραλη;

Συστρατεύομαι με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη για να ξαναπάρει την εντολή από τον Πειραϊκό Λαό και να ολοκληρώσει το έργο, το οποίο είχε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια. Εκτός από τις αναπλάσεις των πλατειών και των παιδικών χαρών, τις ασφαλτοστρώσεις των δρόμων και τις ανακατασκευές των πεζοδρομίων, τις δεντροφυτεύσεις των κήπων και των νησίδων, τις υπογειοποιήσεις των κάδων απορριμμάτων στα κεντρικά σημεία του Πειραιά, θα πρέπει τα ανωτέρω να επεκταθούν και στις υπόλοιπες γειτονιές της πόλης. Οραματίζομαι η πόλη που ζω και εργάζομαι να αγκαλιάζει τους δημότες της και να είναι καθαρή και ελκυστική για τους επισκέπτες απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές της, τα μνημεία της και αυτό το υπέροχο παραλιακό μέτωπό της.

-Τι στόχους και θέσεις έχεις;

Ένας από τους στόχους μου και που θα προσπαθήσω για να πραγματοποιηθεί μέσω του Δήμου είναι όλα αυτά τα εγκαταλελειμμένα κτίρια, τα οποία είναι διάσπαρτα σε όλο τον Πειραιά και αποτελούν εστίες ρύπανσης και επικινδυνότατος για τους δημότες, να καθαριστούν, καθώς και όλα τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα να απομακρυνθούν από τους δρόμους, διότι καταλαμβάνουν αρκετές θέσεις στάθμευσης. Φυσικά, θέση και όραμά μου είναι η πολιτιστική ακτή, η οποία ήταν στόχος των προηγούμενων χρόνων από πάρα πολλούς φορείς, να επανέλθει στο προσκήνιο και να δούμε μία πόλη σύμβολο για όλη την Ευρώπη.

papamathaiou

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ