Εφημερίδα Κοινωνική

Ανδριάνα Ζαρακέλη – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Θα ήθελα να άλλαζα την αντίληψη όσων επισκέπτονται τον Πειραιά»

Ανδριάνα Ζαρακέλη – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη: «Θα ήθελα να άλλαζα την αντίληψη όσων επισκέπτονται τον Πειραιά»
02 Μαΐου 2019

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και το όραμά της για τον Πειραιά εξηγεί η υποψήφια δημοτική σύμβουλος του μεγάλου λιμανιού με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», του Γιάννη Μώραλη, Ανδριάνα Ζαρακέλη. Η Ανδριάνα Ζαρακέλη σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, στη Σάσα Σταμάτη για την εφημερίδα Παραπολιτικά, μιλάει για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Διαβάστε ένα απόσπασμα:

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιο πράγμα θα ήθελες να αλλάξεις στον Πειραιά από τη στιγμή που θα εκλεγόσουν δημοτική σύμβουλος;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: «Αν μπορούσα να αλλάξω κάτι, δεν θα ήταν στον Πειραιά, αλλά στην αντίληψη που υπάρχει στους επισκέπτες και τους περαστικούς για τον Πειραιά.

Η πλειονότητα των Ελλήνων αντιμετωπίζει την πόλη μας σαν έναν ενδιάμεσο σταθμό στο ταξίδι από ή προς τα νησιά. Ο Πειραιάς είναι όμως πολύ περισσότερα. Από την Πειραϊκή μέχρι την Κοκκινιά και από τα Μανιάτικα μέχρι το Νέο Φάληρο είναι μια πόλη που μπορεί να κρατήσει στα όριά της τον ταξιδιώτη και να προσελκύσει τους κατοίκους του λεκανοπεδίου. Είναι θέμα αντίληψης. Στην κατεύθυνση αυτή, θα βοηθήσει η ολοκλήρωση των έργων υποδομών στην πόλη μας, τα οποία μας έχουν ταλαιπωρήσει, είναι η αλήθεια, αλλά δυστυχώς δεν είναι τα πάντα στο χέρι του δήμου. Η πρωτοβουλία του Destination Piraeus, που προωθήθηκε από τη δημοτική Αρχή Μώραλη, αποτελεί αναμφίβολα τον οδηγό για τα επόμενα βήματα».


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ