Εφημερίδα Κοινωνική

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η καταδίωξη δραστών στον Άγιο Δημήτριο

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η καταδίωξη δραστών στον Άγιο Δημήτριο
30 Απριλίου 2019

Δεν έλειψαν οι διαρρήξεις και οι ληστείες σε οικίες και αυτό το τριήμερο του Πάσχα όπου χιλιάδες Αθηναίοι εγκατέλειψαν το κλεινόν άστυ προκειμένου να περάσουν τις γιορτές οικογενειακά μακριά από την πρωτεύουσα.

Μάλιστα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, τη νύχτα του Πάσχα η ΕΛΑΣ εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό στα στενά της περιοχής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο δραστών οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες είχαν διαρρήξει οικία στην περιοχή.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Newsbeast.gr ακούτε τις αγωνιώδες προσπάθειες των αστυνομικών να συλλάβουν τον ένα εκ των δυο, τον οποίο εντόπισαν να κρύβεται στο προαύλιο δημοτικού σχολείου.

Προκειμένου να τον συλλάβουν, οι τρεις εκ των έξι αστυνομικών που πήραν μέρος στην καταδίωξη, σκαρφάλωσαν τα κάγκελα του σχολείου ώστε να μπουν στο προαύλιο, ενώ οι υπόλοιποι αναπτύχθηκαν περιμετρικά του σχολείου όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Ήταν η στιγμή που ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον κακοποιό.

Φωνάζοντας «αστυνομία» και «κάτσε κάτω» καθώς δεν γνώριζαν αν ήταν επικίνδυνος ή αν οπλοφορούσε ο κακοποιός, οι αστυνομικοί τον προσέγγισαν και τελικά τον ακινητοποίησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο αργότερα εντοπίστηκε και ο συνεργός του σε κοντινό σημείο.

Πηγή


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ