Εφημερίδα Κοινωνική

Συνελήφθη οργανωμένη εγκληματική ομάδα που είχε στόχο τα περίπτερα!

Συνελήφθη οργανωμένη εγκληματική ομάδα που είχε στόχο τα περίπτερα!
16 Απριλίου 2019

Την Παρασκευή 12 Απριλίου επί της λεωφόρου Δημοκρατίας του Κερατσινίου, ο Κ.Λ. 21 ετών και ο Γ.Μ. 16 ετών (Έλληνες), επιχείρησαν να κλέψουν περίπτερο όπου εκεί εργαζόταν ένας Αλβανός. Έχοντας λοιπόν οι ανωτέρω καλυμμένα τα πρόσωπά τους, προσέγγισαν τον Αλβανό υπάλληλο από την πίσω πλευρά του περιπτέρου προκειμένου να του αφαιρέσουν τα χρήματα από το ταμείο. Παρόλα αυτά, δεν ολοκλήρωσαν την ενέργεια τους και τράπηκαν σε φυγή.

Ο Αλβανός παθών υπέδειξε τα χαρακτηριστικά των δραστών στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι έφτασαν άμεσα στο σημείο με το που ειδοποιήθηκαν. Οι έρευνες έγιναν πιο εντατικές στην περιοχή και στις 02:50 της ίδιας μέρας, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Καμινίων στην συμβολή των οδών Ψαρρών και Σαλαμίνος στον Πειραιά, όπου και συνελήφθησαν.

Κατά την προανάκριση που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οι δύο ανωτέρω δράστες είχαν φτιάξει από τον Μάρτιο του 2019 οργανωμένη εγκληματική ομάδα δράσης, με κύριο σκοπό τις ληστείες σε διανυκτερεύοντα περίπτερα, καθώς με αυτόν τον τρόπο βιοποριζόντουσαν. Ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν: ομοίωμα όπλου πιστολιού χρώματος μαύρου και κουκούλες Full face.

Οι φάκελοι των δύο κατηγορουμένων άνοιξαν και διαπιστώθηκε ότι οι δύο Έλληνες «δραστηριοποιούνταν» στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά και για αυτό σχηματίστηκε δικογραφία από τους αρμόδιους αστυνομικούς. Ενώ προανακρίσεις επιλήφθηκε το Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ