Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Νίκος Βλαχάκος στα Μανιάτικα

Ο Νίκος Βλαχάκος στα Μανιάτικα
08 Απριλίου 2019

Με ζεστά λόγια, με χαμόγελα και αγάπη, υποδέχθηκαν σήμερα το πρωί οι κάτοικοι στα Μανιάτικα, στην οδό Παλαμηδίου και σε γειτονιές της Ε΄ Κοινότητας, τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Νίκο Βλαχάκο, ο οποίος συνοδευόταν από υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους του.

«Γιατρέ θέλουμε να σκύψεις πάνω από τα προβλήματα της πόλης, όπως σκύβεις πάνω από το προσκεφάλι των ασθενών σου. Την αγάπη και το ενδιαφέρον, που έχουμε εισπράξει παιδί μου από εσένα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, να δώσεις και στις γειτονιές, εδώ στον τόπο που έζησαν ο πατέρας σου και οι παππούδες σου», είπε με συγκίνηση ηλικιωμένος κάτοικος στον Νίκο Βλαχάκο και τον αγκάλιασε θερμά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Νίκος Βλαχάκος, άκουσε με προσοχή, τα σημαντικά προβλήματα των κατοίκων σε θέματα καθημερινότητας όπως: δημοτικού φωτισμού, καθαριότητας, πεζοδρομίων, πρασίνου, έλλειψη χώρων άθλησης και άλλων σοβαρών θεμάτων. Πολλοί κάτοικοι μίλησαν για την μεγάλη ταλαιπωρία τους από τα εργοτάξια του μετρό αλλά και από την εγκατάλειψη της περιοχής και ζήτησαν από τον κ. Βλαχάκο να δεσμευτεί ότι, όταν με το καλό εκλεγεί δήμαρχος, δεν θα ξεχάσει κι αυτός τα Μανιάτικα όλα τα χρόνια και θα τα θυμηθεί τους τελευταίους μήνες των εκλογών.

«Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη σας, για την υποδοχή σας. Σας ευχαριστώ που δεν σας πτόησε η βροχή και είστε εδώ, δίπλα μου. Η δύναμή μου είστε εσείς, οι απλοί κάτοικοι, οι νέοι που θέλετε μια πόλη αντάξια των προσδοκιών σας, οι ηλικιωμένοι που ζείτε χρόνια εδώ, στην Ε΄ Κοινότητα και δεν θέλετε να μαραζώσει άλλο η γειτονιά σας. Οι εργαζόμενοι αλλά και οι οικονομικά αδύναμοι που θέλετε την δημοτική αρχή δίπλα σας.
Φροντίδα στις γειτονιές της πόλης μας είναι η προτεραιότητά μας. Ανάπτυξη και ποιότητα στην καθημερινότητα των πολιτών. Γιατί ο Πειραιάς μπορεί να γίνει Πόλη Πρότυπο», τόνισε με έμφαση ο κ. Βλαχάκος.


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ