Εφημερίδα Κοινωνική

Νικήτας Γκόλφης: Ο «πρόεδρος των έργων» ξανά υποψήφιος στην Α’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη

Νικήτας Γκόλφης: Ο «πρόεδρος των έργων» ξανά υποψήφιος στην Α’ Δημοτική Κοινότητα Πειραιά με το συνδυασμό ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ του Γιάννη Μώραλη
10 Απριλίου 2019

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ο Νικήτας Γκόλφης, γνωστός για το έργο του στην Α’ Δημοτική Κοινότητα (ως πρόεδρος), θέτει εκ νέου υποψηφιότητα με τον ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗΤΗ για να συνεχίσει το έργο του. Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στον κλάδο του εμπορίου, διατηρεί ιχθυοπωλείο στην περιοχή του Χατζηκυριακείου από το 2000 και τα τελευταία εφτά χρόνια τουριστικό κατάστημα στον Τερματικό Σταθμό Κρουαζιέρας Πειραιώς. Όπως προαναφέραμε, είναι Πρόεδρος Α’ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Πειραιά και μέλος του ΔΣ Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Γεννημένος το 1973 στον Πειραιά , το τελευταίο από τα εφτά παιδιά του Γιώργου και της Ρουμπίνης Γκόλφη. Παντρεμένος με την Καλλιόπη Κουμέντου , με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τον Γιώργο, τον Γρηγόρη και τον Παναγιώτη.

Μεγαλωμένος στις γειτονιές του Χατζηκυριακείου και του Αγ. Βασιλείου, ο Νικήτας Γκόλφης πήγε στο Α΄ Γυμνάσιο και Λύκειο Καλλιπόλεως, μετέπειτα σπούδασε στη σχολή ΟΑΕΔ στο Τμήμα Στελεχών Επιχειρήσεων. Επί 15 χρόνια αγωνίστηκε στην ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα Αργοναύτης την οποία και στηρίζει ακόμα. Η αγάπη του για τον τόπο που γεννήθηκε ζει και εργάζεται τον ώθησε να ασχοληθεί με τα κοινά, θέτοντας υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις δημοτικές εκλογές του 2014, όπου και εκλέχθηκε πρώτος στην Α’ κοινότητα Πειραιά. Έκτοτε εκτελεί τα καθήκοντα του προέδρου στη μεγαλύτερη Κοινότητα του Πειραιά με μεγάλη επιτυχία και πάντα με συναίσθημα ευθύνης δίπλα στον άνθρωπο.

GKOLFIS


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ