Εφημερίδα Κοινωνική

Νυχτερινό θρίλερ πίσω από τη ΓΑΔΑ με «πρωταγωνιστή» αστυνομικό εκτός ελέγχου

 Breaking News

Νυχτερινό θρίλερ πίσω από τη ΓΑΔΑ με «πρωταγωνιστή» αστυνομικό εκτός ελέγχου
03 Απριλίου 2019

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ο 27χρονος με συμβατικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. έφυγε από το Τ.Α. που υπηρετεί με σκοπό να παραδώσει αλληλογραφία. Οι ώρες περνούσαν αλλά ο νεαρός αστυνομικός δεν είχε επιστρέψει στην Υπηρεσία του για να παραδώσει το όχημα. Οι συνάδελφοι του ανησύχησαν κι άρχισαν να τον καλούν στον ασύρματο και στο κινητό του τηλέφωνο, με τον 27χρονο να μην απαντά πουθενά.

Άμεσα σήμανε συναγερμός, με πολίτες να ειδοποιούν αργά το βράδυ της Τρίτης ότι ένας άνδρας σε έξαλλη κατάσταση, σε όχημα κοντά στο Εφετείο και στη ΓΑΔΑ, φωνάζει κι απειλεί. Επί τόπου έσπευσε ισχυρή δύναμη και με έκπληξη οι αστυνομικοί είδαν τον συνάδελφο τους εκτός ελέγχου να φωνάζει, να απειλεί ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του και σε αυτούς. Χρειάστηκε αρκετή ώρα διαπραγμάτευσης, προκειμένου να ηρεμήσει και να πειστεί να παραδοθεί.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο 27χρονος αστυνομικός έφερε το υπηρεσιακό του όπλο -αν και προς τα εκεί συγκλίνουν οι μαρτυρίες-, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και θα εξεταστεί από γιατρό της ΕΛ.ΑΣ. Εάν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε για ανοίγει ξανά το ζήτημα με τα ψυχομετρικά τεστ των ανδρών και γυναικών του Σώματος.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ