Εφημερίδα Κοινωνική

Μαφία φυλακών: Οι «καυτοί» διάλογοι της δικηγόρου με τον αρχιμαφιόζο!

Μαφία φυλακών: Οι «καυτοί» διάλογοι της δικηγόρου με τον αρχιμαφιόζο!
03 Απριλίου 2019

Οι συνομιλίες που έρχονται στο φως ανάμεσα στην δικηγόρο και τον αρχιμαφιόζο στην υπόθεση της μαφίας των φυλακών δείχνουν ξεκάθαρα ότι η σχέση τους ήταν κάτι παραπάνω από σχέση δικηγόρου – πελάτη. Ο υπερκοριός είχε «πιάσει» ερωτόλογα και ακόμα και ένα αυτοσχέδιο τραγουδάκι για τον έρωτα και την αγάπη!

Από τις ίδιες συνομιλίες προκύπτει ότι το μεγάλο τους όνειρο ήταν να… βρεθούν οι 2 μαζί και να κάνουν τη μεγάλη ζωή. Μάλιστα η δικηγόρος φέρεται να του είπε πως δεν θα χρειάζεται να δουλεύει, αφού θα δουλεύει εκείνη γι αυτόν! Παράλληλα φαίνεται να του εξηγεί την διαρρύθμιση των χώρων του εφετείου και τις εξόδους από αυτό, κάτι που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ερευνών καθώς φαίνεται να ετοιμαζόταν απόδραση. Για το λόγο αυτό η αντιτρομοκρατική κάνει φύλλο και φτερό όλες τις επαφές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας των φυλακών, με το σκεπτικό για μια τέτοια επιχείρηση θα πρέπει να έχει συνεργούς.

Οι διάλογοι της δικηγόρου με τον αρχηγό της Μαφίας των φυλακών

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Καλημέρα μωράκι μου.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Καλημέρα.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Μια χαρά σε ακούω. Εσύ είσαι άντρας για πρωινή δουλειά, τέλος.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Μακάρι.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Σ’ αγαπώ πολύ και δεν θέλω να σε χάσω.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Να σε ρωτήσω κάτι; Σ’ αυτό το δωμάτιο που πάμε και καθόμαστε, τι είναι από πίσω;

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Αγάπη μου, επιτέλους άρχισες να λειτουργείς. Δόξα τω Θεώ! Από τις πλάτες σας είναι τοίχος. Από το Εφετείο εννοώ. Δίπλα… είναι κάποιες αίθουσες και μετά βγαίνεις ευθεία μπροστά και αριστερά.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Σ’ αυτό το μικρό δωμάτιο…

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Πιο δίπλα είναι μερικές αίθουσες, θέλεις να τρυπήσεις τον τοίχο να βρεθείς αγκαλιά μου;

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Την έξοδο…

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Όλο ευθεία μπροστά είναι η έξοδος. Και αριστερά από ‘κει πέρα, βγαίνεις σ’ ένα δευτερόλεπτο. Έχει έναν αστυνομικό αριστερά που βάζεις την τσάντα σου να την ελέγξει.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Δηλαδή θα είσαι εκεί.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Το ξέρεις αυτό! Δεν χρειάζεται να το λες. Θέλω να ξέρεις ότι και η ίδια η Αστυνομία, παλικάρια σαν κι εσένα, τα θέλει ελεύθερα.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Δεν τα θέλει, δεν τα θέλει. Εμένα με θάψανε.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Οι σωστοί μωρό μου, το θέλουνε. Γιατί υπάρχουν και σωστοί. Να ξέρεις έχουν βάλει και ΜΑΤ στο δικαστήριο. Είμαι κι εγώ εδώ γιατί έχω δίκη.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Ζω για τις στιγμές που θα είμαστε οι δυο μας. Που θα ζούμε εμείς οι δύο. Δεν χρειάζεται καν να δουλεύεις. Θα δουλεύω εγώ για ‘σένα.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Ναι μωρό μου. Θα γίνει, θα γίνει κάποια στιγμή.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Σ’ αγαπώ πολύ και κάθομαι και φτιάχνω τραγουδάκια για ‘σένα.

ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΦΙΑΣ: Κι εγώ φτιάχνω για ‘σένα τραγουδάκια.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ: Είσαι ο άντρας της ζωής μου. Ζω για τις στιγμές που θα ‘μαστε μαζί.

Ο Αλβανός κακοποιός σε έναν από τους καταγεγραμμένους διαλόγους και αφού έχει ζητήσει δύο στυλό ώστε μέσα σε αυτά να περάσει αυτοσχέδιες λάμες στην δικαστική αίθουσα προκειμένου να επιτεθεί «στο λαιμό» στον Μάκη Βορίδη και τον Αριστείδη Φλώρο, μιλά με τον υπαρχηγό της Μαφίας των φυλακών.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ