Εφημερίδα Κοινωνική

ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ» του Νίκου Βλαχάκου

ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ – Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ» του Νίκου Βλαχάκου
03 Απριλίου 2019

Η Ιωάννα Χατζηβασιλειάδη κατεβαίνει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΗ ΠΡΟΤΥΠΟ» του Νίκου Βλαχάκου, υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά. Ρωτήσαμε την Ιωάννα Χατζηβασιλειάδη να μας παρουσιάσει τους στόχους και το  βιογραφικό της.

«Γεννήθηκα στον Πειραιά, μεγάλωσα και κατοικώ με την οικογένεια μου στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά. Προέρχομαι απο τρίτεκνη οικογένεια Πειραιωτών με καταγωγή από την Κρήτη και την Μικρά Ασία. Σπούδασα στην Ελληνογαλλική Σχολή Jeanne d Arc και αποφοίτησα από την Ιωνίδειο Σχολή. Εργάζομαι ως ιδιώτης γενικός-οικογενειακός ιατρός στον Πειραιά. Άσκησα την ειδικότητα της γενικής ιατρικής στο Τζάνειο ΓΝΠ.

Αποφάσισα να θέσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Πειραιάς Πόλη Πρότυπο του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά Νίκου Βλαχάκου. Πιστεύω πως ο Νίκος Βλαχάκος είναι ένας καταξιωμένος συνάδελφος, εργατικός, φιλότιμος, φιλάνθρωπος με έντονο το αίσθημα της προσφοράς.

Πιστεύω στο όραμά του για μια Πόλη Πρότυπο και είναι τιμή μου να τον ακολουθώ στην προσπάθειά του αυτή.»

Οι στόχοι μας είναι:

-Ο Πειραιάς είναι αναγκαίο να ανακτήσει την χαμένη αίγλη του.

-Το πρώτο λιμάνι της χώρας είναι  συνυφασμένο με την ιστορία, τον πολιτισμό, την παράδοση αιώνων και χρειάζεται να αναδείξει  τον χαρακτήρα του.

-Το όραμά μας είναι ο Πειραιάς να αποτελεί μια πόλη πρότυπο καθαρή, λειτουργική, φιλόξενη, εμπορική, φωτεινή ,ασφαλή ,με κατάλληλες υποδομές.

-Μια πόλη φιλική προς τα παιδιά μας, πράσινη με χώρους αθλητικούς και αναψυχής.

-Μια πόλη που να σέβεται την καθημερινότητα των Πειραιωτών, τις ανάγκες των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, των ανθρώπων με αναπηρία, των αστέγων και των επισκεπτών.

 

Ιωάννα Χατζηβασιλειάδη -  ΔΕΣ ΔΩΡΙΣΕ ΔΡΑΣΕ: Θεωρώ πως η αγάπη για την πόλη μας πρέπει να ταυτίζεται με το αίσθημα της προσφοράς.

ΔΕΣ: Επέλεξα να παρουσιάσω στους συμπολίτες μου κάποιες γνωστές εικόνες από τον Πειραιά που προσωπικά μου προκαλούν ντροπή και θυμό.

ΔΡΑΣΕ: Παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μου να επιλέξουν με την ψήφο τους το μέλλον της πόλης μας.

ΔΩΡΙΣΕ: Με κάθε προβολή δωρίζονται 0,5€ σε φιλανθρωπικό σκοπό.
Εύχομαι το ΔΕΣ ΔΡΑΣΕ ΔΩΡΙΣΕ να αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον και να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα πως η κοινωνική προσφορά και η αλληλεγγύη συνθέτουν την ούσια της ενασχόλησης με τα κοινά τόσο προεκλογικά όσο και στη συνέχεια. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ