Εφημερίδα Κοινωνική

Δημήτρης Καρύδης – «Πυρά» από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗΤΗ: «Ο Νίκος Μπελαβίλας προκαλεί την νοημοσύνη και τις αντοχές των Πειραιωτών, για τις καθυστερήσεις του Μετρό στον Πειραιά»

Δημήτρης Καρύδης – «Πυρά» από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του ΠΕΙΡΑΙΑ-ΝΙΚΗΤΗ: «Ο  Νίκος Μπελαβίλας προκαλεί την νοημοσύνη και τις αντοχές των Πειραιωτών, για τις καθυστερήσεις του Μετρό στον Πειραιά»
10 Απριλίου 2019

Ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», Δημήτρης Καρύδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Φυσιολογικές βλέπει τις απαράδεκτες καθυστερήσεις για την κατασκευή του Μετρό προς τον Πειραιά ο Νίκος Μπελαβίλας!

Σε συνάντηση που είχε με την διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου είπε ότι 10 χρόνια για να γίνουν 6 σταθμοί, είναι χρόνος εντός των Ευρωπαϊκών προδιαγραφών!

Έψεξε μάλιστα τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη που διαμαρτύρεται -και καλά κάνει- υποστηρίζοντας τα δικαιώματα των δημοτών και των επαγγελματιών που έχουν υποστεί τεράστιες ζημιές από την καθυστέρηση αυτή.

Το έργο του ΜΕΤΡΟ «Αγία Βάρβαρα – Πειραιάς» (με 6 σταθμούς), ξεκίνησε στις αρχές του 2012 και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα έπρεπε να τελειώσει στο τέλος του 2017. Τώρα ξέρουμε ότι θα τελειώσει -στην καλύτερη περίπτωση- το 2022 και αυτό ο Νίκος Μπελαβίλας… το θεωρεί φυσιολογικό!

Του θυμίζουμε ότι οι δυο βασικές γραμμές του ΜΕΤΡΟ:

-Η Γραμμή 2, «Σεπόλια – Σύνταγμα» (7 σταθμοί) και «Σύνταγμα – Δάφνη» (5 σταθμοί), και, η Γραμμή 3, «Σύνταγμα – Εθνική Άμυνα» (7 σταθμοί), σύνολο 19 σταθμοί ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 1992 και τελείωσαν τον Νοέμβριο του 2000.

Δηλαδή, 19 σταθμοί σε 8 χρόνια και 6 σταθμοί σε 10 χρόνια!

Αυτή είναι η πικρή αλήθεια, που οδηγεί στα κατάλληλα συμπεράσματα, για το τι σημαίνει να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα και την ανικανότητα, μόνο και μόνο για να χαϊδεύεις την κυβέρνησή σου» .

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ