Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ

ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ
03 Απριλίου 2019

Με πρωτοφανή επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση για την γιορτή της γυναίκας που επί σειρά ετών διοργανώνει η Ευγενία Μπαρμπαγιάννη!

Αυτή τη φορά η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 31 Μαρτίου στον πολυχώρο του παλιού εργοστασίου Καχραμάνογλου στο Κερατσίνι, αφού αποτελεί την μεγαλύτερη σε δυναμικότητα αίθουσα εκδηλώσεων του Πειραιά. Η συμμετοχή των γυναικών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού 400 και πλέον φίλες της αγαπητής πολιτεύτριας και υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Πειραιά με την ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ του κ. Γιώργου Πατούλη, απόλαυσαν ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με φαγητό, ποτά και πολλές εκπλήξεις!

Την διασκέδαση των φίλων της Ευγενίας ανέλαβαν η κορυφαία ερμηνεύτρια Ελένη Ροδά και ο Θανάσης Σκόνδρας, οι οποίοι χάρισαν αφιλοκερδώς ανεπανάληπτες στιγμές στο πολυπληθές ακροατήριο.

Όμως, η μεγάλη έκπληξη που επεφύλασσε η Ευγενία Μπαρμπαγιάννη στις εκατοντάδες προσκεκλημένες της ήταν η παρουσία του κ. Γιώργου Πατούλη, ο οποίος εντυπωσίασε με την ευγένεια του αλλά και την ομιλία του.

PATOULIS_BARBAGIANNH

Προσφωνώντας τον Γιώργο Πατούλη, η Ευγενία Μπαρμπαγιάννη εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε ότι επιτέλους βρήκε έναν πολιτικό με σπάνια χαρίσματα με τον οποίο έχουν πολλά κοινά σημεία. «Είμαι ευτυχισμένη που επιτέλους έφθασε η ώρα να δουλέψω», δήλωσε χαρακτηριστικά, «αγωνίζομαι εδώ και δεκαπέντε χρόνια, διετέλεσα οκτώ χρόνια δημοτική σύμβουλος, αλλά αισθάνομαι ότι δεν έχω προσφέρει όλα αυτά που μπορώ. Θέλω να φτιάξουμε πολλά και μία μέρα να λέω με υπερηφάνεια, τα βλέπετε όλα αυτά τα έργα; Ο κύριος Πατούλης και εγώ τα φτιάξαμε»

Εξηγώντας την στροφή της στις περιφερειακές εκλογές, η Ευγενία ξεκαθάρισε, ότι ενώ είναι επιτυχημένη πολιτευτής και θα μπορούσε τώρα να εκλεγεί βουλευτής, προτίμησε το περιφερειακό ψηφοδέλτιο γιατί έτσι θα επικεντρωθεί καλύτερα αποκλειστικά στις ανάγκες του Πειραιά στον οποίο γεννήθηκε, ζει και δουλεύει.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο βουλευτής κ. Τραγάκης, ο οποίος απευθύνοντας χαιρετισμό δήλωσε ότι με την Ευγενία Μπαρμπαγιάννη τους συνδέουν κοινοί αγώνες δεκαετιών, και κάλεσε άπαντες να στηρίξουν την Ευγενία, η οποία «έχει πει τις περισσότερες καλημέρες και έχει σφίξει τα περισσότερα χέρια σε ΟΛΗ την περιφέρεια στον Πειραιά», συμπληρώνοντας ότι «Από αυτό το προσκλητήριο νίκης δεν πρέπει να λείψει κανείς!»

KOSMOS

 

 

 

 

 

TRAGOUDI

 

 

 

 

 

 

BARBAGIANNH1

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ