Εφημερίδα Κοινωνική

Αναμετάδοση εκλογικών αποτελεσμάτων από τον Πειραιά

 Breaking News

Αναμετάδοση  εκλογικών  αποτελεσμάτων  από τον Πειραιά
22 Απριλίου 2019

Η Περιφέρεια Αττικής, με έγγραφο που υπογράφει η Ρένα Δούρου ζητά τη μίσθωση χώρων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας για την προετοιμασία του εκλογικού υλικού και την αναμετάδοση των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών το βράδυ της 26ης και το πρωί της 27ης Μαΐου 2019 (και τις αντίστοιχες ημέρες της επαναληπτικής εκλογικής διαδικασίας).

Πιο αναλυτικά:

Με απόφασή της που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η Π. Αττικής ζητά τη μίσθωση χώρων του ΣΤΑ∆ΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΣΕΦ) και συγκεκριμένα του Περιστυλίου, του φουαγιέ συνεδριακού χώρου, του Φουαγιέ ΙΙΙ, της αίθουσας Β και της αίθουσας Γ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, έως και 03/06/2019, έναντι του ποσού των 54.321,79 € συµπεριλαµβανοµένου του Φ.Π.Α. 24%. Στους χώρους του Περιστυλίου θα εργαστούν τα εκλογικά συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής για την προετοιµασία του εκλογικού υλικού ενώ οι υπόλοιποι χώροι θα ετοιµαστούν κατάλληλα προκειµένου να πραγµατοποιηθεί σε αυτούς η αναµετάδοση των εκλογικών αποτελεσµάτων το βράδυ της 26ης και το πρωί της 27ης Μαΐου 2019 και τις αντίστοιχες ηµέρες της επαναληπτικής εκλογικής διαδικασίας.

Η σχετική δαπάνη θα βαρύνει τις πιστώσεις για τη διενέργεια των εκλογών του 2019, που θα µεταβιβασθούν για το σκοπό αυτό από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Δείτε την απόφαση ΕΔΩ


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ