Εφημερίδα Κοινωνική

Κοπή πίτας αποφοίτων Ιωνιδείου σχολής

 Breaking News

Κοπή πίτας αποφοίτων Ιωνιδείου σχολής
15 Μαρτίου 2019

Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιωνιδείου σχολής Πειραιά, (Σωτήρος Διός 17-19) στον Πειραιά πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου η κοπή της βασιλόπιτας του συνδέσμου αποφοίτων της Ιωνιδείου και βραβεύσεις «Συναποφοίτων της χρονιάς».

Ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Κων/νος Μπουρλετίδης μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στο φιλόξενο χώρο της σχολής, όπου έγινε η ετήσια μεγάλη τους εκδήλωση μαζί με την κοπή της αγιοβασιλόπιτας. Κατά την διάρκεια αυτής της εκδήλωσης έγιναν και 14 βραβεύσεις σε αποφοίτους της σχολής με απόδοση τιμητικής πλακέτας.

Μεταξύ των πολλών παρευρισκομένων που κατέκλεισαν την αίθουσα μπορέσαμε και διακρίναμε: τους βουλευτές: κ. Κώστα Δουζίνα, κα. Ελένη Σταματάκη και κ. Γιάννη Τραγάκη, ενώ το «παρών» έδωσαν και οι πολιτευτές: κ. Σπύρος Σπυρίδωνας, και κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο πρώην βουλευτής κ. Δημήτρης Καρύδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά κ. Νίκος Βλαχάκος, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Γιώργος Σταματόγιαννης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΑ κ. Γιώργος Βαγιάκης, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Αντώνης Μοραντζής, ο Αντινομάρχης κ. Λάζαρος Αλεξανδρίδης, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Αλέκος Βασιλείου, οι δημοσιογράφοι: κ. Δημήτρης Καπράνος και κ. Δημήτρης Κρητικός, από τους Ρόταρυ ο κ. Γιάννης Ανδρέογλου, o πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Αλέξανδρος Νανόπουλος, καθηγητές της σχολής, παλαιοί απόφοιτοι της Ιωνιδείου καθώς και φίλοι του συνδέσμου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ