Εφημερίδα Κοινωνική

«Επαγγελματίες δολοφόνησαν την κόρη μου»! Αποκαλύψεις για το θάνατο της 22χρονης με «άρωμα» σατανισμού

«Επαγγελματίες δολοφόνησαν την κόρη μου»! Αποκαλύψεις για το θάνατο της 22χρονης με «άρωμα» σατανισμού
29 Μαρτίου 2019

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε στο newsIT.gr ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας από την περιοχή Βαρβάσαινα Ηλείας, που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω.

Με βάση την επίσημη ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο θάνατος της κοπέλας οφείλεται σε αυτοκτονία, δίχως όμως να έχει γίνει γνωστός ο τρόπος. Ωστόσο ο πατέρας της, έχει άλλη άποψη.

«Δεν είναι θέμα αυτοκτονίας, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα με την κόρη μου, μια χαρά ήμασταν. Δεν είχαμε καταλάβει κάτι, γιατί αν είχαμε καταλάβει θα είχαμε επέμβει και δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα» λέει μεταξύ άλλων ο πατέρας, ο οποίος μιλάει για μεθοδευμένο χτύπημα.

«Δυστυχώς το χτύπημα ήταν τόσο μεθοδευμένο τόσο ύπουλο, δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι. Θα ήθελα ο κόσμος μετά το δικό μου συμβάν, να ακούσει. Υπάρχει ένα σύστημα το οποίο όσο έξυπνος και αν είσαι όσο καλά και αν έχεις φυλάξει τα παιδιά σου, έχουν τον τρόπο να εισχωρήσουν και να κάνουν το παιδί σου, δικό τους. Με την κόρη μου μιλάγαμε καθημερινά και γι’ αυτό όταν δε μας απάντησε μία μέρα, προσπαθήσαμε να την βρούμε, με φίλους, με γείτονες, αλλά δυστυχώς δεν την προλάβαμε».

«Την δολοφονία την έκαναν επαγγελματίες, σκηνοθετώντας την σαν αυτοκτονία. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία αυτή τη στιγμή, είναι να γίνει σωστή έρευνα για να γλιτώσουν άλλα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο. Από την έρευνα που έχω κάνει έχουν μπει κι άλλα παιδιά σε αυτό το κόλπο, τα οποία δεν έχουν υποψιαστεί τι τα περιμένει. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι βρήκαμε την άκρη για να ξετυλίξουμε το κουβάρι. Γιατί εάν το είχαμε αφήσει θα είχε χαθεί η υπόθεση και θα λέγαμε ότι πρόκειται για αυτοκτονία».

Εμπλοκή σατανιστών;

Από την πλευρά της οικογένειας αμφισβητείται ευθέως η εκδοχή της αστυνομίας και ήδη έχουν γίνει οι σχετικές νομικές ενέργειες για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα μάλιστα, με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου, δεν αποκλείεται ακόμα και η εμπλοκή κυκλώματος σατανιστών στην υπόθεση!

Κι αυτό γιατί, η μέρα που έφυγε από τη ζωή η κοπέλα, ήταν η 20η Μαρτίου. Μία ημέρα ιδιαίτερης σημασίας και… ενέργειας για τους σατανιστές. Για αυτό και την ημέρα αυτή, γίνονται πολλές σατανιστικές τελετές.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ