Εφημερίδα Κοινωνική

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΜΕΘΑΝΩΝ – Προσπάθεια δύο χρόνων από το Δήμο

 Breaking News

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΜΕΘΑΝΩΝ – Προσπάθεια δύο χρόνων από το Δήμο
29 Μαρτίου 2019

Μετά από προσπάθεια δύο χρόνων από το Δήμο Τροιζηνίας-Μεθάνων, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι 29-03-2019 υπογράφηκε από την Υπουργό Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά η αναγνώριση του φυσικού πόρου Αγίου Νικολάου και Αγίων Αναργύρων Μεθάνων ως Ιαματικού.

Σημειώνεται ότι αν και η σύνταξη του φακέλου ξεκίνησε παλαιότερα έτη, χρειάστηκε τα τελευταία δύο χρόνια να ξαναγίνουν απαραίτητες συμπληρωματικές μετρήσεις και σύνταξη νέου τοπογραφικού διαγράμματος για την ολοκλήρωση του φακέλου. «Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε την Πρόεδρο κ. Κυριακοπούλου, την κ. Παπαλιάκου και όλο το διοικητικό προσωπικό του Τμήματος των Ειδικών Μορφών Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού καθώς και το Γ. Γ. του Συνδέσμου Δήμων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος κ. Μάρκο Δανά για την αποτελεσματική συνεργασία μας.

Πρέπει να επισημανθεί ότι η αναγνώριση του φυσικού πόρου ως Ιαματικού είναι απαραίτητη προυπόθεση για την εξέλιξη της διαγωνιστικής διαδικασίας των Ιαματικών Πηγών Μεθάνων από την ΕΤΑΔ», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ-ΜΕΘΑΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ