Εφημερίδα Κοινωνική

Πίτα IΡA Πειραιά

Πίτα IΡA Πειραιά
21 Φεβρουαρίου 2019

Το τμήμα IΡA Πειραιά της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών πραγματοποίησε την πρώτη φετινή εκδήλωση με κόψιμο της παραδοσιακής βασιλόπιτας, την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου. Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε στον 7ο όροφο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά, παρουσία πολλών εν ενεργεία και αποστράτων Αστυνομικών με τις οικογένειες τους.

Ο πρόεδρος του ΙΡΑ Πειραιά κ. Σταύρος Μπαζάκος μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους, στο κτίριο της ΔΑΠ όπου την αγιοβασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν. Ρόδον Αμάραντον. Μεταξύ πολλών παρευρισκομένων μπορέσαμε και διακρίναμε: τον βουλευτή κ. Κώστα Κατσαφάδο, τον δήμαρχο Πειραιά κ.Γιάννη Μώραλη, τον Δήμαρχο Περάματος κ. Γιάννη Λαγουδάκη, τους πολιτευτές: ο κ. Σπύρο Σπυρίδωνα, κα. Αλεξάνδρα Γκανά, τον κ. Πέτρο Μούγιο, τον πρώην βουλευτή κ.Δημήτρη Καρύδη, τον Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γιώργο Παππά, μαζί με Αξιωματικούς της ΔΑΠ, τον Διοικητή του Α.Τ. Δημ. Θεάτρου κ. Χρήστο Γκιόλια, τον εκδότη κ. Μιχάλη Χάνδακα, την πρόεδρο της Β’ Δημοτικής Κοινότητας κα. Ευαγγελία Αθανασίου, τον Δημ. Σύμβουλο κ.Θεόδωρο Σκορδίλη, την πρόεδρο του Ομίλου Φίλων Κυρίων Αστυνομίας Πειραιά κα. Όλγα Ρούσσου μαζί με μέλη του ΔΣ, τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά κ.Σπύρο Λιότσο και τη Γεν. Γραμματέα κα. Αργυρώ Μαλαχία, τους Δημοσιογράφους: κ.Δημήτρη Κρητικό, κα. Χριστίνα Μπιτάδου, κ. Στέλιο Μανουσάκη και κ. Γιάννη Κανατσέλη και βεβαίως τον πρόεδρο του ΙΡΑ κ. Γιάννη Καραπατάκη.

PITA_IRA1

Πριν την κοπή της βασιλόπιτας έγινε, με ομόφωνη απόφαση, απονομή τιμητικής πλακέτας στον απερχόμενο πρόεδρο του ΙΡΑ Πειραιά κ. Κυριάκο Κάρκαλη από τον κ. Μπαζάκο για την προσφορά του στον ΙΡΑ Πειραιά.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ένας πλούσιος μπουφές από εκλεκτά εδέσματα και καλό κρασί περίμενε όλους τους παρευρισκόμενους στον χώρο του εντευκτηρίου.

 

 

 

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ