Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Βέρα Σαραντάκου (φωτο)

 Breaking News

ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ: Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η Βέρα Σαραντάκου (φωτο)
08 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, θα είναι η Σαραντάκου Βάρβαρα (Βέρα).

Η Βέρα Σαραντάκου είναι 23 ετών. Μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Είναι τελειόφοιτη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

IMG_1223

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωση του καλωσόρισε την Βέρα Σαραντάκου στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής, επισημαίνοντας: «Είναι πολύ σημαντικό να συμμετέχουν στον συνδυασμό μας νέοι άνθρωποι όπως είναι η Βέρα. Έχουμε ανάγκη όλοι τις φρέσκες ιδέες τους. Είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός, ότι νέοι άνθρωποι επιθυμούν να ασχοληθούν με τα κοινά και οφείλουμε να τους δίνουμε αυτή την ευκαιρία. Είναι χαρά μας να τους έχουμε δίπλα μας στην προσπάθεια που κάνουμε για τον  Πειραιά μας».

Η Βέρα Σαραντάκου σε δήλωσή της  τόνισε:

«Μακριά από χρώματα και κόμματα σε μια προσπάθεια να δω τον Πειραιά που ονειρεύομαι, που ονειρεύεται ένας νέος άνθρωπος 23 ετών, συστρατεύομαι στην υπερκομματική προσπάθεια του Γιάννη  Μώραλη. Αποδέχθηκα μια άκρως τιμητική πρόταση,  θέλοντας και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ μέσα απο μια φρέσκια ματιά στη λύση των προβλημάτων της πόλης όπου ζω και εργάζομαι. Θέλω έναν Πειραιά πόλη πρότυπο για τη νέα γενιά και όχι μόνο. Μια πόλη που να σε έλκει και όχι να σε διώχνει. Τα τελευταία χρόνια έγιναν όντως πολλά! Μπορούν να γίνουν και περισσότερα! Σε αυτά λοιπόν θέλω να συμβάλλω και συστρατεύομαι σε αυτή την κοινή προσπάθεια πάνω από κόμματα, με μόνο στόχο μια καλύτερη πόλη! Μια καλύτερη ζωή για όλους εμάς που ζούμε στον Πειραιά»!


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ