Εφημερίδα Κοινωνική

Νέα και δραστήρια παιδιά στο ψηφοδέλτιο του «Πειραιά – Νικητή»

 Breaking News

Νέα και δραστήρια παιδιά στο ψηφοδέλτιο του «Πειραιά – Νικητή»
08 Φεβρουαρίου 2019

Νέα και δραστήρια παιδιά έχει συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή» ο Γιάννης Μώραλης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, δίνοντας τη δυνατότητα στη νέα γενιά, να συμμετέχει στα κοινά της πόλης.

Ήδη ο Γιάννης Μώραλης, έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα της 25χρονης Σμάρας Γλού, η οποία είναι επιτυχημένη επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και των τροφίμων, ενώ σήμερα ανακοίνωσε 2 νέες υποψήφιες, την 23χρονη Βέρα Σαραντάκου η οποία είναι τελειόφοιτη Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και την μόλις 19 ετών -και από τις νεότερες υποψηφίους στην Ελλάδα- Ίρις Ιορδανίδου-Παπαμιχάηλ, η οποία είναι φοιτήτρια Νομικής.

Τα νέα αυτά παιδιά,  διεκδικούν την ψήφο των Πειραιωτών στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη, γιατί βλέπουν ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει στην πόλη και θέλουν και οι ίδιες να βοηθήσουν, για να αποκτήσει ο Πειραιάς ένα καλύτερο μέλλον.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Δήμαρχος Πειραιά, θέλει να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να συμβάλουν στην προσπάθεια που κάνει ο «Πειραιάς Νικητής για την πόλη, λέγοντας πως  είναι σημαντικό οι νέοι να συμμετέχουν και να ψηφίζουν, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον τους.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ