Εφημερίδα Κοινωνική

Η Διαμάντω Μανωλάκου στο Δημαρχείο Πειραιά

Η Διαμάντω Μανωλάκου στο Δημαρχείο Πειραιά
12 Φεβρουαρίου 2019

Στο Δημαρχείο Πειραιά περιόδευσε αντιπροσωπεία με επικεφαλής τη Διαμάντω Μανωλάκου, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και υποψήφια Δήμαρχος Πειραιά με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και την Ελπίδα Παντελάκη, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και εκλεγμένη στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά. Συζήτησαν με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα τους, αλλά και τη στελέχωση των υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Τόσο η Διαμάντω Μανωλάκου, όσο και η Ελπίδα Παντελάκη, ανέδειξαν την αναγκαιότητα της διεκδίκησης προσλήψεων με μόνιμη και σταθερή δουλειά για την κάλυψη των αναγκών, με αξιοπρεπείς μισθούς, όταν η ανεργία στους νέους φτάνει ~50%. Αλλά και τη διεκδίκηση των έξι μισθών που αρπάχτηκαν από τους εργαζόμενους τα χρόνια της κρίσης. Έτσι θα βελτιωθούν και οι υπηρεσίες προς τους δημότες και κυρίως στις λαϊκές γειτονιές.

«Είναι συντήρηση», τόνισαν «και όχι πρόοδος, οι νεωτέρες γενιές να έχουν λιγότερα δικαιώματα και μισθούς πείνας, σε σχέση με τους παππούδες τους».

Τέλος, τους κάλεσαν με κριτήριο την πείρα της ζωής τους, να ενισχύσουν σε όλες τις κάλπες το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση, γιατί είναι η δική τους φωνή που θα συνεχίσει και μετά τις εκλογές να είναι δίπλα και μαζί τους.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ