Εφημερίδα Κοινωνική

Εταιρία Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά – Εξαιρετική εκδήλωση με Βραβεύσεις στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά

 Breaking News

Εταιρία Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά – Εξαιρετική εκδήλωση με Βραβεύσεις στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά
15 Φεβρουαρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία έγινε την περασμένη Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου, στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά (Ακτή Μιαούλη 51), η κοπή της βασιλόπιτας της Εταιρίας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Ήταν μια εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση την οποία επιμελήθηκε η πρόεδρος κα. Ελένη Μελέτη μαζί με το ΔΣ, παρουσία της αντιπροέδρου κας. Ειρήνης Νταϊφά, της γεν. Γραμματέως κας. Αιμιλίας Λιώνη, των μελών του ΔΣ και δεκάδων φίλων. Ακολούθησε τιμητική βράβευση των εκ των ιδρυτικών μελών της ΕΦΔΘΠ, Ανδρέα Ανδριανόπουλο, τέως υπουργό και δήμαρχο Πειραιά .Αντώνη Κομνηνό εφοπλιστή και Ι. Χαραγκιώνη, επιχειρηματία. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η Πρόεδρος, κα. Ελένη Μελέτη βραβεύτηκε για τη συνολική προσφορά της στην Εταιρία! Η εκδήλωση ήταν ευγενική χορηγία της Αντιπρόεδρου της ΕΦΔΘΠ και Προέδρου της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, κα. Ειρήνης Νταϊφά. Τα βραβεία ήταν γλυπτά περιστέρια της διακεκριμένης κεραμίστριας, και μέλους του ΔΣ της ΕΦΔΘΠ, κ. Μπέκυς Ντόριζα.

Μεταξύ των παρευρισκομένων στην εκδήλωση της ΕΦΔΘΠ, η οποία έκλεισε 30 χρόνια ύπαρξης και λειτουργίας, μπορέσαμε και διακρίναμε:

Την Αντιδήμαρχο Πειραιά κα. Αθηνά Χαρβαλάκου – Γλύκα, τον πολιτευτή κ. Τάσο Αβραντίνη, τους επιχειρηματίες: κ. Βασίλη και Αλεξία Σαβράμη και κ. Ανδρέα Ανδριανόπουλο – Δασκαλάκη, τον εκδότη κ. Απόστολο Καραμπερόπουλο, τον πρώην Δήμαρχο Περάματος κ. Γιάννη Γλύκα, τη Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Γυναικών Κρήτης και νήσων Αιγαίου κα. Άννα Δασκαλάκη, την πρόεδρο των Αθηναΐδων κα. Ρένα Βασιλάκη, καθώς και τους: κ. Γιάννη Μελέτη, κα. Νανά Ανδριανοπούλου, κα. Κατερίνα Σπυρίδων, κ.α.

 ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ