Εφημερίδα Κοινωνική

Επικίνδυνη συμμορία τρομοκρατεί περιπτεράδες και οδηγούς στην Βορειανατολική Αττική

 Breaking News

Επικίνδυνη συμμορία τρομοκρατεί περιπτεράδες και οδηγούς στην Βορειανατολική Αττική
12 Φεβρουαρίου 2019

Μια επικίνδυνη συμμορία από ένοπλους ληστές που πραγματοποιεί επιδρομές, κυρίως στα Βορειοανατολικά προάστια της Αττικής, προκαλεί “πονοκέφαλο” το τελευταίο διάστημα στις Αστυνομικές Αρχές με τις συχνές τους “εμφανίσεις”.

Πρόκειται για δυο, κατά πάσα πιθανότητα νεαρούς, άνδρες οι οποίοι ληστεύουν περίπτερα και οδηγούς αυτοκινήτων στα Βορειοανατολικά προάστια της Αττικής και μάλιστα με το πιστόλι τους οπλισμένο, κάτι που σημαίνει πως η σκανδάλη του όπλου είναι “ελαφριά” και ανά πάσα στιγμή είναι δυνατόν να πυροβολήσουν.

Η νέα συμμορία των ληστών έκανε την εμφάνιση της πριν από περίπου μια εβδομάδα, στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας, όπου πραγματοποίησαν τρεις απανωτές ληστείες σε ανυποψίαστους οδηγούς που επέστρεφαν στα σπίτια τους από διασκέδαση.

Πρόκειται για δυο νεαρές γυναίκες κι έναν άνδρα, οι οποίοι έπεσαν διαδοχικά θύματα των ληστών καθώς τους έκλεισαν το δρόμο στην Λ. Τατοΐου με το μηχανάκι τους και τους λήστεψαν μέσα στα αυτοκίνητα τους με την απειλή του πιστολιού τους.

periptero-listeia1

Έπειτα από αυτή την τριπλή ληστρική επιδρομή, που προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΕΛ.ΑΣ με συνεχείς περιπολίες και μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή, οι δυο ληστές αναγκάστηκαν ν’ αλλάξουν…επαγγελματικό προσανατολισμό.

Το “έριξαν” στα περίπτερα δηλαδή, όπως άλλωστε αναφέρουν οι πληροφορίες, αλλά και τα απανωτά περιστατικά που κατεγράφησαν από την Αστυνομία.

Στις 6 Φεβρουαρίου, βραδυνές ώρες και συγκεκριμένα μετά τα μεσάνυχτα, η συμμορία των δυο οπλοφόρων χτύπησε περίπτερο στην οδό Πλαπούτα στο Ν. Ηράκλειο, όπου όμως δεν κατάφεραν να αρπάξουν χρήματα, καθώς αντέδρασε το μεγαλόσωμο λυκόσκυλο που είχε για συντροφιά του ο περιπτεράς.

Παρά το γεγονός πως οι δυο κακοποιοί είχαν οπλίσει το πιστόλι τους, τράπηκαν τελικά σε φυγή όταν άκουσαν το εκκωφαντικό γάβγισμα του λυκόσκυλου και κυρίως όταν το είδαν να βγαίνει από το εσωτερικό του περιπτέρου.

Στη συνέχεια την ίδια νύχτα επιχείρησαν να ληστέψουν περίπτερο στην Λ. Τατοΐου, την αγαπημένη τους περιοχή δηλαδή, επίσης χωρίς να τα καταφέρουν, καθώς ο περιπτεράς τους αντελήφθη γρήγορα και πρόλαβε να πατήσει το μπουτόν του συναγερμού. Στην 10 του μήνα τα ίδια άτομα λήστεψαν δυο περίπτερα στο Γαλάτσι και το Π. Φάληρο αντίστοιχα.

periptero-listeia3-768x576


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ