Εφημερίδα Κοινωνική

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά: Συγχαρητήρια στο αποδυναμωμένο Τμήμα Ασφάλειας Περάματος

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά: Συγχαρητήρια στο αποδυναμωμένο Τμήμα Ασφάλειας Περάματος
20 Φεβρουαρίου 2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, για ακόμη μία φορά, προβάλλει και συγχαίρει δημόσια το προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Περάματος για την σύλληψη δράστη για ληστεία κατά συναυτουργία, απλές σωματικές βλάβες και επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Ειδικότερα ο δράστης, μαζί με τρία έτερα άτομα που αναζητούνται, με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν χρήματα και χρυσαφικά από ηλικιωμένη γυναίκα. Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από συγγενικό πρόσωπο της ηλικιωμένης και για να ξεφύγουν τους χτύπησαν με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα η Ένωση αναφέρει:

Ο επαγγελματισμός, η μεθοδικότητα και η ψυχή των Ελλήνων Αστυνομικών αποφέρει αποτέλεσμα προς όφελος της κοινωνίας και της ασφάλειας του πολίτη που υπηρετούμε.

Γνωρίζουμε σε όλους ότι το Τ.Α. Περάματος είναι ήδη μια αποδυναμωμένη Υπηρεσία, αφού η οργανική της δύναμη είναι 16 Αστυνομικοί και υπάρχουσα μόλις 10 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του διοικητή, του γραφείου ταυτοτήτων, του αξιωματικού υπηρεσίας και των λοιπών εσωτερικών υπηρεσιών.

Πρέπει η κοινωνία να γνωρίζει ότι το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. παρά τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μέσα, την καταπόνησή του από την τεράστια έλλειψη σε δυναμικό στις υπηρεσίες, υπερβάλλει εαυτόν για την ασφάλεια του πολίτη.

Επιβάλλεται, η πολιτική, η φυσική ηγεσία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, επιτέλους να δώσουν άμεσα λύσεις στα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό και ιδιαίτερα αυτά των ελλείψεων τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ