Εφημερίδα Κοινωνική

«Δεν είναι λύση να χτυπάς ανθρώπους» απαντά στον Ρουβίκωνα ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε τον γιατρό

«Δεν είναι λύση να χτυπάς ανθρώπους» απαντά στον Ρουβίκωνα ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε τον γιατρό
28 Φεβρουαρίου 2019

Την δική του απάντηση στον Ρουβίκωνα για το «ντου» στο γραφείο ιατρού, έδωσε ο 40χρονος καρκινοπαθής που κατήγγειλε το φακελάκι που του ζητούσε ο εν λόγω γιατρός.

Ο Μιχάλης Μαύρος, ο καρκινοπαθής που σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 τον κατήγγειλε, μίλησε για την επίθεση του Ρουβίκωνα, λέγοντας ότι «δεν είναι λύση ούτε να σπας πράγματα, ούτε να χτυπάς ανθρώπους. Τη λύση θα τη δώσει η Δικαιοσύνη».

«Να χτυπάνε έναν άνθρωπο είμαι κατά. Μπορεί να μην αξίζει να ονομάζεται γιατρός… Του είχα δώσει 1.650 ευρώ την πρώτη φορά, 1.000 τη δεύτερη και κάθε φορά που πήγαινα στο γραφείο του ήταν 100 ευρώ η επίσκεψη, άνευ βέβαια αποδείξεως» είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Ο κ. Μαύρος ζητά την αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος από τον γιατρό. Όπως υποστηρίζει μάλιστα, θυμάται ένα περιστατικό που πήγε με αιμορραγία και επειδή δεν είχε λεφτά να του δώσει, εκείνος τον άφησε για πολλές ώρες με αιμορραγία. «Ένιωσα σαν σκουπίδι» λέει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται, ότι την Τρίτη η αναρχική συλλογικότητα έκανε «ντου» σε γραφείο γιατρού, τον οποίο κατηγορεί ότι δέχτηκε «φακελάκι» από καρκινοπαθή.

Παρά την προσπάθεια του γιατρού να μιλήσει με τα άτομα του Ρουβίκωνα, εκείνοι του φώναζαν και δεν τον άφηναν να μιλήσει ενώ μάλιστα τον απειλούσαν λέγοντας του ότι «αν ξανακάνει κάτι τέτοιο θα τον ρίξουν από το παράθυρο».

«Μην τυχόν και πεις τίποτα» του φώναζαν.

Φεύγοντας, έσπασαν πίσω τους αντικείμενα από το γραφείο αποκαλώντας τον «ξεφτίλα» και «παλιοαλήτη»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ