Εφημερίδα Κοινωνική

Χάρης Τσιλιώτης -Πολιτευτής Β” Πειραιώς: Εξαιρετική εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα

 Breaking News

Χάρης Τσιλιώτης -Πολιτευτής Β” Πειραιώς: Εξαιρετική εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα
22 Φεβρουαρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη» εκδήλωση που διοργάνωσε ο Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και φερόμενος ως σίγουρος υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ στην Β΄ Πειραιώς Χάρης Τσιλιώτης με θέμα «Οι εξελίξεις στα εθνικά θέματα και οι προκλήσεις για την αυριανή κυβέρνηση της ΝΔ». Στην εκδήλωση που κάλυψε ένα ευρύ φάσμα των εθνικών μας θεμάτων και της εξωτερικής μας πολιτικής, όπως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, η Συμφωνία των Πρεσπών, το ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη, το λεγόμενο «τσάμικο» ζήτημα και οι ελληνοαλβανικές σχέσεις συμμετείχαν ως ομιλητές, εκτός από τον κ. Τσιλιώτη, ο πρ. Υπουργός επί κυβερνήσεων Καραμανλή και Σαμαρά Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο πρ. Υπουργός επί των ιδίων κυβερνήσεων Αντώνης Μπέζας και ο Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ στην Α΄ Αθηνών Άγγελος Συρίγος. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο γνωστός δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Η εκδήλωση ήταν εξαιρετική από πλευράς διοργάνωσης, θεματικής, ποιότητας των ομιλητών και των ομιλιών τους, ενώ η αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού αποδείχθηκε μικρή καθότι ήταν κατάμεστη από κόσμο, που παρακολούθησε τις ομιλίες με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Εντάσσεται στο πλαίσιο της καθημερινής επαφής του κ. Τσιλιώτη με πολίτες της Β΄ Πειραιώς.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Κερατσινίου-Δραπετσώνας Παναγιώτης Διαλινάκης και Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, όπως χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους του συνδυασμού του Δημάρχου Κορυδαλλού Σταύρου Κασιμάτη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού Θοδωρής Μερεντίτης. Επίσης παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Κορυδαλλού Γρηγόρης Γουρδομιχάλης και Ιωάννα Καλομπράτσου και Νικαίας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη Κώστας Μαραγκάκης και Δημοσθένης Σταματάτος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, τα μέλη του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ για την Β΄ Πειραιά Τάσος Μύτογλου και Ανδρέας Παλευρατζής, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Α΄ και Β΄ Πειραιά με τον Συνδυασμό «Νέα Αρχή» του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής, Νίκος Γαλανός, πρώην Βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Σαράντος Ευσταθόπουλος, Νίκος Μονέος, Ευγενία Μπαρμπαγιάννη και Νίκος Παπαγεωργίου, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΝΔ Κούλης Βρετάκος, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Δήμων της Β΄ Πειραιά, μέλη της ΝοΔΕ και των ΔημΤΟ ΝΔ Β΄ Πειραιά, εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού, επιχειρηματικού και πανεπιστημιακού χώρου και πλήθος κόσμου.

Εκδήλωση 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Εκδήλωση 4


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ